Мідії «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.
Як чудово, коли простота страви поєднується з вишуканим смаком. Якщо не вірите, що таке можливо, то вам терміново потрібно вивчити цей рецепт. Тільки купите якісні мідії, буде дуже смачно!
Опис приготування:
Цей варіант допоможе вам відчути справжню атмосферу Середземного узбережжя. Пікантність, цікаве і романтичне блюдо готується за 20 хвилин. Прочитайте про те, як приготувати мідії"Маринара" . Класичне поєднання головного продукту з томатами і вином підійде для Дня всіх закоханих або легкої вечері.
- Мідії в раковинах - 15-18 штук
- Помідор - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Лимон - 1 часточка
- Вино біле сухе - 0, 5 склянки
- Протерті помідори, м'якоть - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 2, 5 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Лук почистіть і наріжте соломкою. Помідор наріжте кубиками. Часник пропустіть через прес і змішайте з оливковою олією.
У глибокій сковороді розігрійте вершкове масло. Додайте в нього часниково-масляну суміш.
У маслі обсмажте цибулю до м'якого стану. Потім до нього додайте мідії. Готуйте інгредієнти разом 2 хвилини. В кінці додайте перець і сіль за смаком.
Потім влийте вино. Гасіть все разом 2 хвилини.
Далі додайте в сковороду протерті томати і помідор. Обсмажте блюдо ще 4 хвилини.
Подавайте мідії"Маринара" з лимоном і дрібно нарубаної зеленню. Смачного!