Рецепт Мідії «Маринара» фото

Мідії «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Помідор , Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , 8 березня , День закоханих
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.

Як чудово, коли простота страви поєднується з вишуканим смаком. Якщо не вірите, що таке можливо, то вам терміново потрібно вивчити цей рецепт. Тільки купите якісні мідії, буде дуже смачно!

Опис приготування:

Цей варіант допоможе вам відчути справжню атмосферу Середземного узбережжя. Пікантність, цікаве і романтичне блюдо готується за 20 хвилин. Прочитайте про те, як приготувати мідії"Маринара" . Класичне поєднання головного продукту з томатами і вином підійде для Дня всіх закоханих або легкої вечері.

  • Мідії в раковинах - 15-18 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Лимон - 1 часточка
  • Вино біле сухе - 0, 5 склянки
  • Протерті помідори, м'якоть - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 2, 5 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
мідії
Лук почистіть і наріжте соломкою. Помідор наріжте кубиками. Часник пропустіть через прес і змішайте з оливковою олією.
мідії
У глибокій сковороді розігрійте вершкове масло. Додайте в нього часниково-масляну суміш.
мідії
У маслі обсмажте цибулю до м'якого стану. Потім до нього додайте мідії. Готуйте інгредієнти разом 2 хвилини. В кінці додайте перець і сіль за смаком.
мідії
Потім влийте вино. Гасіть все разом 2 хвилини.
мідії
Далі додайте в сковороду протерті томати і помідор. Обсмажте блюдо ще 4 хвилини.
мідії
Подавайте мідії"Маринара" з лимоном і дрібно нарубаної зеленню. Смачного!

Схожі рецепти