Мідії «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)
Як чудово, коли простота страви поєднується з вишуканим смаком. Якщо не вірите, що таке можливо, то вам терміново потрібно вивчити цей рецепт. Тільки купите якісні мідії, буде дуже смачно!
Цей варіант допоможе вам відчути справжню атмосферу Середземного узбережжя. Пікантність, цікаве і романтичне блюдо готується за 20 хвилин. Прочитайте про те, як приготувати мідії "маринара" . Класичне поєднання головного продукту з томатами і вином підійде для Дня всіх закоханих або легкої вечері.
- Мідії в раковинах - 15-18 штук
- Помідор - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Лимон - 1 часточка
- Вино біле сухе - 0, 5 склянки
- Протерті помідори, м'якоть - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 2, 5 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Лук почистіть і наріжте соломкою. Помідор наріжте кубиками. Часник пропустіть через прес і змішайте з оливковою олією.
У глибокій сковороді розігрійте вершкове масло. Додайте в нього часниково-масляну суміш.
У маслі обсмажте цибулю до м'якого стану. Потім до нього додайте мідії. Готуйте інгредієнти разом 2 хвилини. В кінці додайте перець і сіль за смаком.
Потім влийте вино. Гасіть все разом 2 хвилини.
Далі додайте в сковороду протерті томати і помідор. Обсмажте блюдо ще 4 хвилини.
Подавайте мідії "маринара" з лимоном і дрібно нарубаної зеленню. Смачного!