Рулетики з ковбасою і сиром в соусі «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.
Досить просте і досить оригінальне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви втомилися від одноманітного меню, рекомендую спробувати рулетики з ковбасою і сиром в італійському стилі.
Опис приготування:
Покажу вам, як приготувати рулетики з ковбасою і сиром в соусі"Маринара" . Ця страва - відмінне поєднання піци і лазаньї. Якщо у вас немає"Марінари" , можете замінити будь-яким іншим томатним соусом до смаку. На обід або вечерю це чудова ідея, яку ви точно оціните!
- Соус"Маринара" - 400 грам
- Листи лазаньї - 12 штук
- Rikotta - 400 грам (можна замінити протертим сиром)
- Пармезан - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Моцарелла - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам (салями)
- Сіль і спеції - За смаком
1. Насамперед зваріть листи лазаньї згідно з інструкцією на упаковці. У невеликій мисці з'єднайте рикотту, пармезан, яйце і спеції за смаком. Викладіть сирну масу на листи.
2. Розподіліть ковбаску.
3. Акуратно згорніть рулетики.
4. На дно жароміцної форми викладіть пару ложок соусу і розподіліть його рівним шаром. Надішліть готові рулетики у форму для запікання, зверху викладіть залишився соус. Присипте тертої моцарелою і відправте все в розігріту до 190 градусів духовку.
5. Запікайте хвилин 20 до утворення рум'яної скоринки.
Обов'язково спробуйте ці рулетики з ковбасою і сиром в соусі"Маринара" .
Обов'язково спробуйте ці рулетики з ковбасою і сиром в соусі"Маринара" .