Рецепт Фрікаделлер «Маринара» (пиріг з фрикадельками) фото

Фрікаделлер «Маринара» (пиріг з фрикадельками)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Фарш , Часник , Цибуля , Моцарелла , Пармезан
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Тонке хрустке тісто, багато ніжних м'ясних фрикадельок, тушкованих в італійському соусі"Маринара" . Такий цікавий і дуже смачний пиріг-перевертиш обов'язково прикрасить ваш обідній стіл.

Опис приготування:

Додавання в яловичий фарш тертого сиру додасть фрикадельок особливу ніжність і соковитість. Потім фрикадельки гасять в ароматному томатному соусі"Маринара" . Його, до речі, нескладно приготувати самим.

Подібний рецепт, як приготувати Фрікаделлер"Маринара" (пиріг з фрикадельками), дивіться в моєму покроковому.

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Пармезан - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Соус томатний"Маринара" - 100 мілілітрів
  • Моцарелла - 100 грам
  • Тісто б / дріжджове листкове - 250 грам
фрікаделлер
Підготуйте необхідні продукти. Тісто розморозити при кімнатній температурі. Цибулю очистіть, сир натріть на дрібній тертці.
фрікаделлер
Подрібнену цибулю, часниковий порошок, сіль, перець чорний мелений, пармезан з'єднайте з фаршем, перемішайте.
фрікаделлер
Vbeyte 1 яйце і ретельно вимісити фарш.
фрікаделлер
Скачайте фрикадельки розміром з волоський горіх.
фрікаделлер
Обсмажте на розігрітій олії з обох боків до рум'янцю.
фрікаделлер
Додайте соус"Маринара" , гілочку розмарину, Тушіте 2 хвилини. Зверху покладіть скибочки моцарели.
фрікаделлер
Тісто розкачати в тонкий пласт, зробіть кілька проколів за допомогою ножа, покладіть зверху сковороди, закріпіть краю. Запікайте в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 30 хвилин.
фрікаделлер
Вийміть сковороду з духовки, obrezhyte кінець тесту, накрийте блюдом для подачі, переверніть сковороду, посипте зверху тертим сиром і подрібненою цибулею. Подавайте пиріг до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти