Фрікаделлер «Маринара» (пиріг з фрикадельками)
(покроковий рецепт з фото)
Тонке хрустке тісто, багато ніжних м'ясних фрикадельок, тушкованих в італійському соусі "маринара" . Такий цікавий і дуже смачний пиріг-перевертиш обов'язково прикрасить ваш обідній стіл.
Додавання в яловичий фарш тертого сиру додасть фрикадельок особливу ніжність і соковитість. Потім фрикадельки гасять в ароматному томатному соусі "маринара" . Його, до речі, нескладно приготувати самим.
Подібний рецепт, як приготувати Фрікаделлер "маринара" (пиріг з фрикадельками), дивіться в моєму покроковому.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соус томатний "маринара" - 100 мілілітрів
- Моцарелла - 100 грам
- Тісто б / дріжджове листкове - 250 грам
Підготуйте необхідні продукти. Тісто розморозити при кімнатній температурі. Цибулю очистіть, сир натріть на дрібній тертці.
Подрібнену цибулю, часниковий порошок, сіль, перець чорний мелений, пармезан з'єднайте з фаршем, перемішайте.
Vbeyte 1 яйце і ретельно вимісити фарш.
Скачайте фрикадельки розміром з волоський горіх.
Обсмажте на розігрітій олії з обох боків до рум'янцю.
Додайте соус "маринара", гілочку розмарину, Тушіте 2 хвилини. Зверху покладіть скибочки моцарели.
Тісто розкачати в тонкий пласт, зробіть кілька проколів за допомогою ножа, покладіть зверху сковороди, закріпіть краю. Запікайте в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 30 хвилин.
Вийміть сковороду з духовки, obrezhyte кінець тесту, накрийте блюдом для подачі, переверніть сковороду, посипте зверху тертим сиром і подрібненою цибулею. Подавайте пиріг до столу гарячим. Смачного!