Рецепт Макаронні вироби «Маринара» фото

Макаронні вироби «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Паста "Маринара" - це базова італійська паста, яка має на увазі використання базових інгредієнтів: макаронні вироби, морепродукти і соус"Маринара" , при цьому в рамках цього поєднання допустимі варіанти.

Опис приготування:

Приготувати пасту"Маринара" дуже просто, до того ж це дуже швидко, для 30 хвилин смачний італійський вечеря буде диміти на вашому столі, а як його приготувати, детально розказано в покрокових рекомендаціях до рецептом.

  • Спагеті - 200 грам (з розрахунку 100 грам на одну порцію)
  • Мідії - 450 грам (морожені в стулках)
  • Томатна пасату - 300 грам (або польпа)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка (базилік, орегано, чебрець)
  • Пармезан - 30 грам (для подачі)
паста & Quot; Маринара
Підготуйте необхідні інгредієнти.
паста & Quot; Маринара
Насамперед поставте кип'ятити воду з достатньою кількістю води для відварювання спагетті. Налийте в сковороду 2 столові ложки оливкової олії.
паста & Quot; Маринара
Викладіть на сковороду заморожені мідії в стулках, відтавати їх не треба, прогрейте, поки не відкриються стулки.
паста & Quot; Маринара
Перекладіть мідії на блюдо.
паста & Quot; Маринара
Утворився від мідій бульйон зливати не треба, на його основі готується соус.
паста & Quot; Маринара
Подрібніть блендером томати без шкірки у власному соку, краще брати готову"томатну польпу" або"пасат" .
паста & Quot; Маринара
Влийте томатну пасат на сковороду, provara 2-3 хвилини.
паста & Quot; Маринара
Додайте орегано, базилік, чебрець і ще проваріть кілька хвилин.
паста & Quot; Маринара
Додайте дві столові ложки оливкової олії.
паста & Quot; Маринара
Влийте біле сухе вино, проваріть хвилин п'ять, щоб пари алкоголю випарувалися.
паста & Quot; Маринара
Подрібніть очищений від насіння гіркий перець, кількість перцю візьміть за смаком, від 1/3 до цілого перчика. Покладіть перець в соус, приправити сіллю, додайте чайну ложку цукру для збалансованості смаку.
паста & Quot; Маринара
В цей час повинна закипіти вода в каструлі, посоліть і відваріть спагетті до готовності відповідно до вказівок на упаковці. З готових спагетті злийте воду, промивати їх не слід.
паста & Quot; Маринара
Перекладіть мідії в готовий соус"Маринара" , накрийте кришкою і добре прогрійте, хвилин 5, не більше, щоб мідії не стали"гуязиками" .
паста & Quot; Маринара
Подавайте пасту"Маринара" з мідіями, посипавши натертим на тертці пармезаном. Це дуже смачно, рекомендую від душі!

Схожі рецепти