Макаронні вироби «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)
Паста "маринара" - це базова італійська паста, яка має на увазі використання базових інгредієнтів: макаронні вироби, морепродукти і соус "маринара", при цьому в рамках цього поєднання допустимі варіанти.
Приготувати пасту "маринара" дуже просто, до того ж це дуже швидко, для 30 хвилин смачний італійський вечеря буде диміти на вашому столі, а як його приготувати, детально розказано в покрокових рекомендаціях до рецептом.
- Спагеті - 200 грам (з розрахунку 100 грам на одну порцію)
- Мідії - 450 грам (морожені в стулках)
- Томатна пасату - 300 грам (або польпа)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Італійські трави - 1 Чайна ложка (базилік, орегано, чебрець)
- Пармезан - 30 грам (для подачі)
Перекладіть мідії на блюдо.
Подрібніть блендером томати без шкірки у власному соку, краще брати готову "томатну польпу" або "пасат" .
Додайте орегано, базилік, чебрець і ще проваріть кілька хвилин.
В цей час повинна закипіти вода в каструлі, посоліть і відваріть спагетті до готовності відповідно до вказівок на упаковці. З готових спагетті злийте воду, промивати їх не слід.
Подавайте пасту "маринара" з мідіями, посипавши натертим на тертці пармезаном. Це дуже смачно, рекомендую від душі!