Рецепт Макаронні вироби «Маринара» фото

Макаронні вироби «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Макарони, Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Паста "маринара" - це базова італійська паста, яка має на увазі використання базових інгредієнтів: макаронні вироби, морепродукти і соус "маринара", при цьому в рамках цього поєднання допустимі варіанти.

Приготувати пасту "маринара" дуже просто, до того ж це дуже швидко, для 30 хвилин смачний італійський вечеря буде диміти на вашому столі, а як його приготувати, детально розказано в покрокових рекомендаціях до рецептом.

  • Спагеті - 200 грам (з розрахунку 100 грам на одну порцію)
  • Мідії - 450 грам (морожені в стулках)
  • Томатна пасату - 300 грам (або польпа)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка (базилік, орегано, чебрець)
  • Пармезан - 30 грам (для подачі)
паста
Перекладіть мідії на блюдо.
паста
Подрібніть блендером томати без шкірки у власному соку, краще брати готову "томатну польпу" або "пасат" .
паста
Додайте орегано, базилік, чебрець і ще проваріть кілька хвилин.
паста
В цей час повинна закипіти вода в каструлі, посоліть і відваріть спагетті до готовності відповідно до вказівок на упаковці. З готових спагетті злийте воду, промивати їх не слід.
паста
Подавайте пасту "маринара" з мідіями, посипавши натертим на тертці пармезаном. Це дуже смачно, рекомендую від душі!

Схожі рецепти