Кабачки з моцарелою і соусом «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)
Зараз самий сезон цукіні і що тільки я з них не готую. Пропоную ще один варіант приготування фаршированих цукіні. Готуються дуже просто, а з'їдаються моментально. Сподобаються абсолютно всім!
Приготування соусу "маринара" я рекомендую залишити без змін, а ось з начинкою цукіні можна поекспериментувати. Непогано додати в неї фарш або гриби! буде смачно!
- Cukini - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сир моцарела - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Помідор - 300 грам (для соусу "маринара" )
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (для соусу "маринара" )
- Часник - 1 зубчик (для соусу "маринара" )
- Базилік - 1 Чайна ложка (для соусу "маринара" )
- Орегано - 1 Чайна ложка (для соусу "маринара" )
- Цукор - 1 Чайна ложка (для соусу "маринара" )
- Сіль - 1/2 чайних ложки (для соусу "маринара" )
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (для соусу "маринара" )
1. Приготуємо соус "маринара" . Помідори, цибуля і часник дрібно наріжте.
2. Цибулю і часник обсмажити пару хвилин до м'якості з додаванням олії.
3. Додайте томати і тушкуйте хвилин 20.
4. Додати сіль, поперчіть, додайте орегано і базилік. Уварите протягом 7 хвилин.
5. Кабачок розрізати вздовж навпіл, видаліть насіння. Змастіть маслом, присипте часником.
6. Покладіть в кожний кабачок по кілька ложок соусу.
7. Моцареллу натріть на тертці і посипте кабачки.
8. Запікайте в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин до зарум'янювання. Смачного!