Рецепт Кабачки з моцарелою і соусом «Маринара» фото

Кабачки з моцарелою і соусом «Маринара»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зараз самий сезон цукіні і що тільки я з них не готую. Пропоную ще один варіант приготування фаршированих цукіні. Готуються дуже просто, а з'їдаються моментально. Сподобаються абсолютно всім!

Опис приготування:

Приготування соусу"Маринара" я рекомендую залишити без змін, а ось з начинкою цукіні можна поекспериментувати. Непогано додати в неї фарш або гриби! буде смачно!

  • Cukini - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сир моцарела - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Помідор - 300 грам (для соусу"Маринара" )
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (для соусу"Маринара" )
  • Часник - 1 зубчик (для соусу"Маринара" )
  • Базилік - 1 Чайна ложка (для соусу"Маринара" )
  • Орегано - 1 Чайна ложка (для соусу"Маринара" )
  • Цукор - 1 Чайна ложка (для соусу"Маринара" )
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (для соусу"Маринара" )
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (для соусу"Маринара" )
кабачки з моцарелою і соусом
1. Приготуємо соус"Маринара" . Помідори, цибуля і часник дрібно наріжте.
кабачки з моцарелою і соусом
2. Цибулю і часник обсмажити пару хвилин до м'якості з додаванням олії.
кабачки з моцарелою і соусом
3. Додайте томати і тушкуйте хвилин 20.
кабачки з моцарелою і соусом
4. Додати сіль, поперчіть, додайте орегано і базилік. Уварите протягом 7 хвилин.
кабачки з моцарелою і соусом
5. Кабачок розрізати вздовж навпіл, видаліть насіння. Змастіть маслом, присипте часником.
кабачки з моцарелою і соусом
6. Покладіть в кожний кабачок по кілька ложок соусу.
кабачки з моцарелою і соусом
7. Моцареллу натріть на тертці і посипте кабачки.
кабачки з моцарелою і соусом
8. Запікайте в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин до зарум'янювання. Смачного!

Схожі рецепти