Маринівка шашлику з курки
(покроковий рецепт з фото)
Для нас звично, що шашлики маринують в майонезі або в оцті з ріпчастою цибулею. Сьогодні розповім оригінальний рецепт, як приготувати Маринівка шашлику з курки. Незвичайний, але смачний варіант.
Для шашликів використовую куряче філе. М'ясо потрібно маринувати від 30 хвилин до 2-х годин. У такому ж маринаді можна зробити овочі для гарніру до шашлику. Шашлик обсмажують на грилі або на тліючих вугіллі. Подавайте шашлик відразу після обсмажування, поки він ще гарячий.
- Базилік - 0, 5 пучка
- Бальзамічний оцет - 5 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 7 Ст. Ложок
- Kumkvat - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Куряче філе - 10 штук
1. Вимийте кумкват і натріть на дрібній тертці цедру, потім вичавити сік в банку, додайте оливкову олію, бальзамічний оцет, подрібнену зелену базилік, за смаком сіль і перець, гарненько все розмішайте.
2. Вимийте м'ясо і наріжте його великими шматочками.
3. Помістіть м'ясо в миску і залийте маринадом, розімніть м'ясо і відправте в холодильник на 30-120 хвилин.
4. Розподіліть м'ясо на шампурах і обсмажуйте на грилі до рум'яної скоринки. Подавайте шашлики відразу.