Маринівка шашлику зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Поки що погода дозволяє вибратися на природу, рекомендую прочитати мій рецепт, який розповість як приготувати Маринівка шашлику зі свинини. Дуже легко і дійсно смачно. Перевірено на собі.
Свинина в такому маринаді виходить соковитою і ніколи не буде жорсткої. Я завжди вдаюся до такого способу маринування м'яса, так як інгредієнти точно завжди є в наявності. До того ж, маринад припаде до смаку будь-яким віковим групам, це перевірено вже неодноразово на моєму великому сімействі. Дуже зручно готувати такі шашлички не тільки на мангалі, але і на сковороді гриль, так як маринад не тече і м'ясо не вбирає багато зайвої рідини, від якого часто виходить жорстким. Спробуйте, це дуже смачно.
- Свиняча лопатка - 1.5 кілограма
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 4 штуки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
М'ясо промийте наріжте на невеликі шматочки.
Цибуля наріжте кільцями і перемішайте з м'ясом, злегка придавлюючи його руками.
Змішайте майонез, гірчицю, перець і сіль в невеликій ємності до однорідності.
Перемішайте м'ясо разом з маринадом і цибулею, приправити сіллю, додайте спеції.
Нанизуйте м'ясо, чергуючи його цибулею.