Рецепт Манти з дріжджового тіста фото

Манти з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Дріжджове тісто, Дріжджі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару, Пельмені

Розповім, як зробити манти з дріжджового тіста. Займає, звичайно, часу дещо більше звичайного, але вже повірте - воно того варте! ароматні, пишні і дуже смачні! Спробуйте обов'язково!

Колись я навчилася готувати дріжджові манти (як мені здавалося). Але вони постійно виходили непривабливими, а тісто погано підходило. Так що відразу розповім кілька секретів для тих, хто буде робити обід з цього класичним рецептом мант з дріжджового тіста! По перше, стежте за тим, як тісто підходить. В ідеалі обминати його треба 2-3 рази, як тільки воно починаємо збільшуватися в об'ємі. А по-друге, для таких мант з дріжджового тіста в домашніх умовах є одне правило - варіть їх на пару під кришкою, при цьому кришку не відкривайте ні в якому разі!

  • Вода - 300 грам
  • Дріжджі живі - 40 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
манти з дріжджового тіста - фото крок 1
1. Зробимо тісто. Дріжджі розводимо, як зазначено на упаковці, змішаємо з водою, цукром, спеціями і рослинним маслом. Потім потроху всипаємо борошно. Вимішуємо тісто двічі, накриємо рушником, поставимо підходити.
манти з дріжджового тіста - фото крок 2
2. Тепер - чергу фаршу. Додамо до нього спеції і подрібнену цибулю. Ретельно перемішати.
манти з дріжджового тіста - фото крок 3
3. Тісто, яка збільшилася в обсязі майже в два рази, обминали і ще раз вимісити. Ділимо тісто на однакові шматочки, з кожного шматочка розгортаємо корж. По центру поміщаємо начинку, zashtipиvaem кінець.
манти з дріжджового тіста - фото крок 4
4. Варимо на пару 30-40 хвилин.
манти з дріжджового тіста - фото крок 5
5. Готово! Смачного!

Схожі рецепти