Рецепт Манти з листкового тіста фото

Манти з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто , М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Традиційні узбецькі манти тепер і з листкового тіста. З нашим рецептом мант з листкового тіста ви зможете приготувати їх просто і швидко!

Опис приготування:

В ідеалі манти роблять з прісного тіста, навіть без яйця. Тісто виходить еластичним, але тонким. Проте, спробувала якось приготувати з покупного листкового тіста - і непогано вийшло, а заодно і з тестом возитися не треба. Для приготування мант з листкового тіста, якщо самі його робити будете, не додавайте багато маргарину, а то вже дуже жирними манти вийдуть. До того ж, раджу побільше цибулі додавати, манти повинні бути соковитими. Дивимося рецепт.

  • Тісто листкове - 300-400 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля - 3-4 штук
  • Спеції - За смаком
манти з листкового тіста - фото крок 1
М'ясо подрібніть як на фарш. Додайте подрібнену цибулю.
манти з листкового тіста - фото крок 2
Додаємо картоплю, порізану кубиками. Перемішуємо.
манти з листкового тіста - фото крок 3
Ділимо тісто на частини, злегка борошном присипаємо.
манти з листкового тіста - фото крок 4
Розкачуємо кружечки, викладаємо начинку.
манти з листкового тіста - фото крок 5
Tania страви.
манти з листкового тіста - фото крок 6
У мене вийшло щось на зразок конверта.
манти з листкового тіста - фото крок 7
І кінці теж скріплюємо.
манти з листкового тіста - фото крок 8
Викладаємо в мантоварку і на 40 хвилин ставимо готуватися.
Готові манти з листкового тіста дуже добре йдуть з соусами різними, особливо часниковими і зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти