Рецепт Манго консервоване фото

Манго консервоване
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Манго
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Заготовки, Консервація

Звичайно, в нашій країні це не такий поширений фрукт, як яблуко або груша, але раптом все-таки хтось хоче дізнатися, як консервувати манго? Тим більше, що зовсім нескладно!

Манго, як кажуть, плід «на любителя», але я, мабуть, як раз з цього числа. Мені подобається манго свіже, сушене, манго, прокручене на м'ясорубці з лимоном - потім в нього додається цукор, і виходить щось на зразок джему.

Консервоване манго шматочками виходить теж дуже смачним, а готувати його нітрохи не складніше, ніж більш звичні нам фрукти.

Отже, простий рецепт консервованого манго.

Манго вимити, обсушити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.

Лимон вимити, обсушити.

Натерти цедру лимона і видавити сік.

Манго нарізати невеликими шматочками, змішати з цедрою, лимонним соком і цукром.

Розкласти по чистим банкам - до «плічок».

Стерилізувати 0, 5-літрові банки 10 хвилин, 0, 7-літрові - 15 і т. d.

Манго виходить дуже ніжним, як ніби у власному соку, просочене яскравими ароматами лимона і кориці. Спробуйте!


  • Манго - 1 кілограм
  • Цукор - 700 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Обкладинка - За смаком
Манго, як кажуть, плід «на любителя», але я, мабуть, як раз з цього числа. Мені подобається манго свіже, сушене, манго, прокручене на м'ясорубці з лимоном - потім в нього додається цукор, і виходить щось на зразок джему.

Консервоване манго шматочками виходить теж дуже смачним, а готувати його нітрохи не складніше, ніж більш звичні нам фрукти.

Отже, простий рецепт консервованого манго.

Манго вимити, обсушити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.

Лимон вимити, обсушити.

Натерти цедру лимона і видавити сік.

Манго нарізати невеликими шматочками, змішати з цедрою, лимонним соком і цукром.

Розкласти по чистим банкам - до «плічок».

Стерилізувати 0, 5-літрові банки 10 хвилин, 0, 7-літрові - 15 і т. d.

Манго виходить дуже ніжним, як ніби у власному соку, просочене яскравими ароматами лимона і кориці. Спробуйте!

Схожі рецепти