Манго консервоване
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, в нашій країні це не такий поширений фрукт, як яблуко або груша, але раптом все-таки хтось хоче дізнатися, як консервувати манго? Тим більше, що зовсім нескладно!
Манго, як кажуть, плід «на любителя», але я, мабуть, як раз з цього числа. Мені подобається манго свіже, сушене, манго, прокручене на м'ясорубці з лимоном - потім в нього додається цукор, і виходить щось на зразок джему.
Консервоване манго шматочками виходить теж дуже смачним, а готувати його нітрохи не складніше, ніж більш звичні нам фрукти.
Отже, простий рецепт консервованого манго.
Манго вимити, обсушити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.
Лимон вимити, обсушити.
Натерти цедру лимона і видавити сік.
Манго нарізати невеликими шматочками, змішати з цедрою, лимонним соком і цукром.
Розкласти по чистим банкам - до «плічок».
Стерилізувати 0, 5-літрові банки 10 хвилин, 0, 7-літрові - 15 і т. d.
Манго виходить дуже ніжним, як ніби у власному соку, просочене яскравими ароматами лимона і кориці. Спробуйте!
- Манго - 1 кілограм
- Цукор - 700 грам
- Лимон - 1 штука
- Обкладинка - За смаком
Консервоване манго шматочками виходить теж дуже смачним, а готувати його нітрохи не складніше, ніж більш звичні нам фрукти.
Отже, простий рецепт консервованого манго.
Манго вимити, обсушити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.
Лимон вимити, обсушити.
Натерти цедру лимона і видавити сік.
Манго нарізати невеликими шматочками, змішати з цедрою, лимонним соком і цукром.
Розкласти по чистим банкам - до «плічок».
Стерилізувати 0, 5-літрові банки 10 хвилин, 0, 7-літрові - 15 і т. d.
Манго виходить дуже ніжним, як ніби у власному соку, просочене яскравими ароматами лимона і кориці. Спробуйте!