Рецепт Лобіо консервоване фото

Лобіо консервоване
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Вашій увазі простий рецепт приготування лобіо консервованого. Блюдо для тих, хто не хоче багато часу проводити на кухні, але любить ситно поїсти)

Опис приготування:

Страви з квасолі не обов'язково довго готувати, замочувати квасоля на ніч, а потім ще і варити годину. Якщо у Вас немає багато вільного часу - консервована квасоля завжди готова Вас виручити. Для приготування лобіо консервованого я також раджу використовувати печериці. Гриби урізноманітнюють смак квасолі, зроблять блюдо більш ситним. За бажанням додайте томатну пасту або часник.

  • Банка консервованої квасолі - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 400 грам
  • Спеції - За смаком
лобіо консервоване - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
лобіо консервоване - фото крок 2
Морквину тремо на тертці великої. У маслі обсмажуємо на сковороді.
лобіо консервоване - фото крок 3
Цибуля ріжемо дрібно, додаємо до моркви. Солимо і перчимо, тушкуємо хвилин 5.
лобіо консервоване - фото крок 4
Гриби промиваємо, додаємо до овочів на сковороду. Не забувайте помішувати. Гасіть до готовності.
лобіо консервоване - фото крок 5
Потім додаємо саму квасолю. Тушкуємо ще хвилини 2-3.
лобіо консервоване - фото крок 6
Прибираємо з вогню, даємо настоятися хвилин 15. Викладаємо блюдо на тарілки, подаємо гарячим. Ось такий рецепт лобіо консервованого! Смачного)

Схожі рецепти