Рецепт Лобіо консервоване фото

Лобіо консервоване
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лобі

Вашій увазі простий рецепт приготування лобіо консервованого. Блюдо для тих, хто не хоче багато часу проводити на кухні, але любить ситно поїсти)

Страви з квасолі не обов'язково довго готувати, замочувати квасоля на ніч, а потім ще і варити годину. Якщо у Вас немає багато вільного часу - консервована квасоля завжди готова Вас виручити. Для приготування лобіо консервованого я також раджу використовувати печериці. Гриби урізноманітнюють смак квасолі, зроблять блюдо більш ситним. За бажанням додайте томатну пасту або часник.

  • Банка консервованої квасолі - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 400 грам
  • Спеції - За смаком
лобіо консервоване - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
лобіо консервоване - фото крок 2
Морквину тремо на тертці великої. У маслі обсмажуємо на сковороді.
лобіо консервоване - фото крок 3
Цибуля ріжемо дрібно, додаємо до моркви. Солимо і перчимо, тушкуємо хвилин 5.
лобіо консервоване - фото крок 4
Гриби промиваємо, додаємо до овочів на сковороду. Не забувайте помішувати. Гасіть до готовності.
лобіо консервоване - фото крок 5
Потім додаємо саму квасолю. Тушкуємо ще хвилини 2-3.
лобіо консервоване - фото крок 6
Прибираємо з вогню, даємо настоятися хвилин 15. Викладаємо блюдо на тарілки, подаємо гарячим. Ось такий рецепт лобіо консервованого! Смачного)

Схожі рецепти