Лобіо консервоване
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі простий рецепт приготування лобіо консервованого. Блюдо для тих, хто не хоче багато часу проводити на кухні, але любить ситно поїсти)
Страви з квасолі не обов'язково довго готувати, замочувати квасоля на ніч, а потім ще і варити годину. Якщо у Вас немає багато вільного часу - консервована квасоля завжди готова Вас виручити. Для приготування лобіо консервованого я також раджу використовувати печериці. Гриби урізноманітнюють смак квасолі, зроблять блюдо більш ситним. За бажанням додайте томатну пасту або часник.
- Банка консервованої квасолі - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - 400 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Морквину тремо на тертці великої. У маслі обсмажуємо на сковороді.
Цибуля ріжемо дрібно, додаємо до моркви. Солимо і перчимо, тушкуємо хвилин 5.
Гриби промиваємо, додаємо до овочів на сковороду. Не забувайте помішувати. Гасіть до готовності.
Потім додаємо саму квасолю. Тушкуємо ще хвилини 2-3.
Прибираємо з вогню, даємо настоятися хвилин 15. Викладаємо блюдо на тарілки, подаємо гарячим. Ось такий рецепт лобіо консервованого! Смачного)