Макаронні вироби «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите класичну пасту, то ви напевно знаєте, як приготувати пасту "карбонара", дуже смачну, ситну і апетитну! На приготування такої пасти йде зовсім мало часу, спробуйте!
Паста завжди була дуже зручним варіантом ситного і швидкого обіду або вечері, зі смачним соусом паста може скласти конкуренцію будь-якому гарячої страви! Паста "карбонара" готується дуже просто, а виходить неймовірно смачною завдяки соусу з жовтків і пармезану. Рекомендую додати саме бекон, так як він надає дуже апетитний аромат готового блюда. При приготуванні пасти керуйтеся рекомендаціями на упаковці.
- Довга паста - 150-200 грам
- Бекон (скибочки) - 5 штук
- Жовток - 2-3 штук
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан тертий - 1/2 склянки
- Петрушка - 1 пучок
- Вершки - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
2. Приготуйте соус: жовтки відокремити від білків і додайте до них тертий пармезан, вершки і добре перемішайте. Посоліть і поперчіть за бажанням.
4. Додайте соус і потримайте на вогні ще 1-2 хвилини. Зніміть з вогню і подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!