Макаронні вироби «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Якщо ви любите класичну пасту, то ви напевно знаєте, як приготувати пасту"Карбонара" , дуже смачну, ситну і апетитну! На приготування такої пасти йде зовсім мало часу, спробуйте!
Опис приготування:
Паста завжди була дуже зручним варіантом ситного і швидкого обіду або вечері, зі смачним соусом паста може скласти конкуренцію будь-якому гарячої страви! Паста "Карбонара" готується дуже просто, а виходить неймовірно смачною завдяки соусу з жовтків і пармезану. Рекомендую додати саме бекон, так як він надає дуже апетитний аромат готового блюда. При приготуванні пасти керуйтеся рекомендаціями на упаковці.
- Довга паста - 150-200 грам
- Бекон (скибочки) - 5 штук
- Жовток - 2-3 штук
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан тертий - 1/2 склянки
- Петрушка - 1 пучок
- Вершки - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Бекон наріжте тонкими смужками і витопите з нього жир. Потім додайте до нього дрібно нарізаний часник і смажте ще 1-2 хвилини.
2. Приготуйте соус: жовтки відокремити від білків і додайте до них тертий пармезан, вершки і добре перемішайте. Посоліть і поперчіть за бажанням.
3. Пасту опустіть в киплячу підсолену воду і варіть до стану аль денте так, як написано на упаковці. Потім за допомогою щипців перекладіть готову пасту в сковороду з розігрітим беконом і добре перемішайте.
4. Додайте соус і потримайте на вогні ще 1-2 хвилини. Зніміть з вогню і подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!