Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» фото

Макаронні вироби «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Макарони, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Якщо ви любите класичну пасту, то ви напевно знаєте, як приготувати пасту "карбонара", дуже смачну, ситну і апетитну! На приготування такої пасти йде зовсім мало часу, спробуйте!

Паста завжди була дуже зручним варіантом ситного і швидкого обіду або вечері, зі смачним соусом паста може скласти конкуренцію будь-якому гарячої страви! Паста "карбонара" готується дуже просто, а виходить неймовірно смачною завдяки соусу з жовтків і пармезану. Рекомендую додати саме бекон, так як він надає дуже апетитний аромат готового блюда. При приготуванні пасти керуйтеся рекомендаціями на упаковці.

  • Довга паста - 150-200 грам
  • Бекон (скибочки) - 5 штук
  • Жовток - 2-3 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Пармезан тертий - 1/2 склянки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
паста
2. Приготуйте соус: жовтки відокремити від білків і додайте до них тертий пармезан, вершки і добре перемішайте. Посоліть і поперчіть за бажанням.
паста
4. Додайте соус і потримайте на вогні ще 1-2 хвилини. Зніміть з вогню і подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти