Макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам здається, що приготувати макаронів будинку неможливо, подивіться цей рецепт. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати макаронів швидко, просто і смачно. Головне, що макаронів виходить як з магазину!
Для того, щоб приготувати справжній макаронів, необхідно дотримуватися нескладних правил: чіткого зважування всіх інгредієнтів, свіжості мигдальної муки, температури приміщення і т. d. Саме завдяки нестандартному процесу приготування цих тістечок вони виходять неймовірно смачними, красивими на вигляд і оригінальними. Таку випічку можна сміливо піднести в якості подарунка, особливо якщо приготувати різнокольорові тістечка (для цього найкраще використовувати гелеві барвники).
- Мигдалеве борошно - 60 грам
- Яєчний білок - 60 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Цукор - 20 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Шоколад - 50 грам
- Вершки 20-35% - 50 грам
- Вершкове масло - 8-10 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. На папері для випічки за допомогою шаблону зробіть розмітку для майбутніх тістечок. Просійте миндальную борошно, цукрову пудру і ретельно змішайте. Рівномірно розподіліть суміш по папері для випічки.
2. Сушать в razogretoy 160 градусів духовці протягом п'яти хвилин. Підсушену суміш просійте два рази. Цукор з'єднайте з ванільним цукром. Білки, витримані при кімнатній температурі протягом доби в закритій тарі, з'єднайте з дрібкою солі і збийте до стійкої піни.
3. Не перериваючи збивання, додайте до них цукор і збийте до стійких піків. Невеликими порціями просійте миндальную суміш в білки, акуратно пермешівая лопаткою. Повертаючи миску за годинниковою стрілкою, вимісити суміш лопаткою до однорідного стану.
4. Перекладіть тісто в кондитерський мішок. Папір для випічки з розміткою покладіть намальованою стороною вниз. Видавіть печиво на розмітку і кілька разів постукайте листом по столу.
5. Поглиблення від бульбашок сгладьте зубочисткою. Залиште при кімнатній температурі на 30-60 хвилин, щоб зверху утворилася скориночка. Випікайте в розігрітій до 150 градусів духовці 10 хвилин.
6. Готовий макаронів має щільну корочку. Перенесіть папір з печивом на стіл і остудіть протягом 15 хвилин. Акуратно переверніть заготовки і знайдіть для кожної пару.
7. Для начинки рубаний шоколад залийте гарячими соівкамі, перемішайте і додайте вершкове масло. Загусла суміш перелийте в кондитерський мішок і акуратно начините макаруни.
8. Складіть заготовки в закривається тару і поставте в холодильник на 24 години для "дозрівання" . За годину до подачі вийміть макаруни з холодильника і залиште при кімнатній температурі. Смачного!