Рецепт М'ясо з розмарином в духовці фото

М'ясо з розмарином в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Зелень , Баранина , Розмарин
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо з розмарином в духовці - це такий же шедевр кулінарного мистецтва, як і моцарелла з помідорами, кориця з яблуками або полуниця з вершками. Баранина, часник і базилік також ідеально поєднуються.

Опис приготування:

Для приготування м'яса з розмарином в духовці найкраще підійде бараняча нога. Кость, звичайно, краще вирізати ще у м'ясника, він з цим краще впорається.

М'ясо з розмарином в духовці подавайте з соусом дзардзикі. Це грецький соус, готується він з йогурту з додаванням огірка, товченого часнику, оливкового масла і лимонного соку, зелений. Все можна подрібнити в блендері або дуже дрібно порізати. Пропорцію можете робити на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!


  • Баранина - 1, 5 кілограма
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Свіжий розмарин - 30 грам
  • Сировялений бекон- 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо з розмарином в духовці - фото крок 1
М'ясо помити, обсушити, Распластать и сделать насечки.
м'ясо з розмарином в духовці - фото крок 2
Розмарин и чеснок измельчить в блендере.
м'ясо з розмарином в духовці - фото крок 3
Мясо натереть розмарином и солью.
м'ясо з розмарином в духовці - фото крок 4
Бекон порезать на полоски и уложить на мясо.
м'ясо з розмарином в духовці - фото крок 5
Мясо сверните в рулет, Сверху уложите веточки розмарина и перевяжите шпагатом.
м'ясо з розмарином в духовці - фото крок 6
Мясо запекайте в духовке при180 градусах 60-70 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти