Рецепт Баранина з розмарином в духовці фото

Баранина з розмарином в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Зелень , Баранина , Розмарин
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Розмарин, напевно, одна з моїх найулюбленіших приправ для м'яса і риби. Він робить страви пікантними, лише доповнюючи їх смак і не перекриваючи його. Те ж можна сказати і про кмин.

Опис приготування:

Хочу розповісти вам прекрасний рецепт того, як приготувати баранину з розмарином в духовці. Вона робиться досить легко, адже ми будемо використовувати мінімум інгредієнтів, лише м'ясо, складові для маринаду і трави. Головне - дотримати час випікання і не поспішати вимкнути духовку.

  • Баранина - 1500 грам
  • Розмарин - 1 пучок
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Кмин - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
баранина з розмарином в духовці - фото крок 1
Розігрійте духовку до 220 градусів. Приготуйте маринад. Подрібніть часник, додайте до нього кмин, листя розмарину, сіль і масло. Все перемішайте.
баранина з розмарином в духовці - фото крок 2
М'ясо помийте, обсушити, видаліть зайвий жир. Повапните його маринадом і залиште на півгодини в холодильнику. Після цього часу відправте його в духовку, зменшивши температуру до 200 градусів.
баранина з розмарином в духовці - фото крок 3
Через 15 хвилин знизьте температуру до 180 градусів. Готуйте страву ще близько години. Потім дайте йому постояти 10 хвилин і подавайте.

Схожі рецепти