Баранина з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - класичний рецепт баранини з розмарином в середземноморському стилі. Саме в тих країнах баранину і розмарин традиційно компонують, отримуючи в результаті смачне і ситне блюдо для всієї родини!
Розповім вам зараз, як приготувати баранину з розмарином - страва смачна ситне і дуже ароматне. Лимонний сік "в компанії" з розмарином робимо м'ясо м'яким, соковитим і ніжним одночасно - воно просочується ароматом маринаду, і буквально тане в роті! Спробуйте обов'язково, вам повинно сподобається!
- Баранина - 1 кілограм
- Часник - 4 зубчики
- Лимон - 1 штука (знадобиться сік і цедра )
- Масло оливкове - 1/4 склянки
- Спеції - За смаком
- Розмарин - 3-4 штук (кілька свіжих гілочок або 1 ст.Л. Сушеного меленого розмарину)
1. Для початку зробимо соус-маринад. Додаємо сік одного лимона. Додамо подрібнений розмарин, роздавлений часник, спеції і масло. Перемішаємо ретельно.
2. М'ясо розморозимо, промиємо, обсушити, наріжемо порційними шматочками і заливаємо цим маринадом. Нехай стоїть добу в холодильнику, або хоча б годину - якщо ви дуже поспішаєте.
3. Тепер на грилі на решітці обсмажити кожен шматочок до готовності.
4. Подаємо, прикрасивши свіжим розмарином. Смачного!