Рецепт Баранина з розмарином фото

Баранина з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Зелень , Баранина , Розмарин
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами - класичний рецепт баранини з розмарином в середземноморському стилі. Саме в тих країнах баранину і розмарин традиційно компонують, отримуючи в результаті смачне і ситне блюдо для всієї родини!

Опис приготування:

Розповім вам зараз, як приготувати баранину з розмарином - страва смачна ситне і дуже ароматне. Лимонний сік"в компанії" з розмарином робимо м'ясо м'яким, соковитим і ніжним одночасно - воно просочується ароматом маринаду, і буквально тане в роті! Спробуйте обов'язково, вам повинно сподобається!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Часник - 4 зубчики
  • Лимон - 1 штука (знадобиться сік і цедра )
  • Масло оливкове - 1/4 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Розмарин - 3-4 штук (кілька свіжих гілочок або 1 ст.Л. Сушеного меленого розмарину)
баранина з розмарином - фото крок 1
1. Для початку зробимо соус-маринад. Додаємо сік одного лимона. Додамо подрібнений розмарин, роздавлений часник, спеції і масло. Перемішаємо ретельно.
баранина з розмарином - фото крок 2
2. М'ясо розморозимо, промиємо, обсушити, наріжемо порційними шматочками і заливаємо цим маринадом. Нехай стоїть добу в холодильнику, або хоча б годину - якщо ви дуже поспішаєте.
баранина з розмарином - фото крок 3
3. Тепер на грилі на решітці обсмажити кожен шматочок до готовності.
баранина з розмарином - фото крок 4
4. Подаємо, прикрасивши свіжим розмарином. Смачного!

Схожі рецепти