Яловичина з розмарином в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ще на Новий рік робила цей чудовий рецепт, але забула їм поділитися. Згадала зараз і хочу вам розповісти про те, як приготувати яловичину з розмарином в духовці. Це дивовижно!
Дане гаряче буде проходити два етапи теплової обробки: смажитися і пекти. Так м'ясо повністю дійде до своєї кращої кондиції і буде правильно зроблено. Розмарин подарує пряні нотки, а соус з авокадо, коньяку і гірчиці зробить блюдо таким вишуканим, що ваші гості просто потонуть у блаженстві смаку!
- Яловичина - 400 грам
- Розмарин - 2 штуки (гілочки)
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Авокадо - 1 штука
- Пекучий перець - 1 штука
- Zernistaya гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Коньяк - 50 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
М'ясо промийте, приберіть зайвий жир, потім натріть його сіллю, маслом і перцем. Далі обсмажте на сковороді до золотистої скоринки з кожного боку.
Почистіть і дрібно наріжте два зубчики часнику. Додайте його разом з розмарином на сковороду до яловичини хвилин на 10. В цей час поставте розігріватися духовку до 180 градусів.
Тепер приберіть блюдо запікатися протягом однієї години. У цей час приготуйте соус. Розігрійте трохи оливкового масла, влийте в нього коньяк і випарити 35 секунд. Авокадо, зубчик часнику і перець почистіть і подрібніть в блендері разом з гірчицею, соком лимона і коньяком.
Як м'ясо приготується, подавайте його разом з соусом і листям салату. Смачного!