Рецепт Яловичина з розмарином в духовці фото

Яловичина з розмарином в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Зелень, Яловичина, Часник, Розмарин
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Ще на Новий рік робила цей чудовий рецепт, але забула їм поділитися. Згадала зараз і хочу вам розповісти про те, як приготувати яловичину з розмарином в духовці. Це дивовижно!

Дане гаряче буде проходити два етапи теплової обробки: смажитися і пекти. Так м'ясо повністю дійде до своєї кращої кондиції і буде правильно зроблено. Розмарин подарує пряні нотки, а соус з авокадо, коньяку і гірчиці зробить блюдо таким вишуканим, що ваші гості просто потонуть у блаженстві смаку!

  • Яловичина - 400 грам
  • Розмарин - 2 штуки (гілочки)
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Авокадо - 1 штука
  • Пекучий перець - 1 штука
  • Zernistaya гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Коньяк - 50 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 1
М'ясо промийте, приберіть зайвий жир, потім натріть його сіллю, маслом і перцем. Далі обсмажте на сковороді до золотистої скоринки з кожного боку.
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 2
Почистіть і дрібно наріжте два зубчики часнику. Додайте його разом з розмарином на сковороду до яловичини хвилин на 10. В цей час поставте розігріватися духовку до 180 градусів.
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 3
Тепер приберіть блюдо запікатися протягом однієї години. У цей час приготуйте соус. Розігрійте трохи оливкового масла, влийте в нього коньяк і випарити 35 секунд. Авокадо, зубчик часнику і перець почистіть і подрібніть в блендері разом з гірчицею, соком лимона і коньяком.
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 4
Як м'ясо приготується, подавайте його разом з соусом і листям салату. Смачного!

Схожі рецепти