Рецепт Яловичина з розмарином в духовці фото

Яловичина з розмарином в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Зелень , Яловичина , Часник , Розмарин
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ще на Новий рік робила цей чудовий рецепт, але забула їм поділитися. Згадала зараз і хочу вам розповісти про те, як приготувати яловичину з розмарином в духовці. Це дивовижно!

Опис приготування:

Дане гаряче буде проходити два етапи теплової обробки: смажитися і пекти. Так м'ясо повністю дійде до своєї кращої кондиції і буде правильно зроблено. Розмарин подарує пряні нотки, а соус з авокадо, коньяку і гірчиці зробить блюдо таким вишуканим, що ваші гості просто потонуть у блаженстві смаку!

  • Яловичина - 400 грам
  • Розмарин - 2 штуки (гілочки)
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Авокадо - 1 штука
  • Пекучий перець - 1 штука
  • Zernistaya гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Коньяк - 50 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 1
М'ясо промийте, приберіть зайвий жир, потім натріть його сіллю, маслом і перцем. Далі обсмажте на сковороді до золотистої скоринки з кожного боку.
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 2
Почистіть і дрібно наріжте два зубчики часнику. Додайте його разом з розмарином на сковороду до яловичини хвилин на 10. В цей час поставте розігріватися духовку до 180 градусів.
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 3
Тепер приберіть блюдо запікатися протягом однієї години. У цей час приготуйте соус. Розігрійте трохи оливкового масла, влийте в нього коньяк і випарити 35 секунд. Авокадо, зубчик часнику і перець почистіть і подрібніть в блендері разом з гірчицею, соком лимона і коньяком.
яловичина з розмарином в духовці - фото крок 4
Як м'ясо приготується, подавайте його разом з соусом і листям салату. Смачного!

Схожі рецепти