Яловичина з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Коли я відкрила для себе розмарин, я перестала готувати м'ясо з іншими спеціями - тепер у мене завжди вдома у вазі стоїть "букетик", звідки я періодично відриваю по шматочку цієї ароматної травички. Розмарин надає ососбо смак м'яса, а вже разом з базиліком або часником і зовсім фееерія смаку виходить! А як приготувати яловичину з розмарином - зараз розповім!
Кількість порцій: 4
- Яловичина - 500 грам
- Розмарин - 2-3 штук (кілька гілочок середнього розміру)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо розморозимо, з усіх боків натираємо спеціями і поливаємо оливковою олією. На сильному вогні швидко обсмажити з усіх боків - не до готовності, але щоб вийшла корочка.
2. Перекладаємо в форму для випічки, підкладаємо під м'ясо гілочки розмарину, а зверху посипаємо подрібненим чесноком.Отправім запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на годину.
3. От і все! Смачного!