Рецепт Яловичина з розмарином фото

Яловичина з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Зелень , Яловичина , Часник , Розмарин
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Опис приготування:

Коли я відкрила для себе розмарин, я перестала готувати м'ясо з іншими спеціями - тепер у мене завжди вдома у вазі стоїть"букетик" , звідки я періодично відриваю по шматочку цієї ароматної травички. Розмарин надає ососбо смак м'яса, а вже разом з базиліком або часником і зовсім фееерія смаку виходить! А як приготувати яловичину з розмарином - зараз розповім!


Кількість порцій: 4
  • Яловичина - 500 грам
  • Розмарин - 2-3 штук (кілька гілочок середнього розміру)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
яловичина з розмарином - фото крок 1
1. М'ясо розморозимо, з усіх боків натираємо спеціями і поливаємо оливковою олією. На сильному вогні швидко обсмажити з усіх боків - не до готовності, але щоб вийшла корочка.
яловичина з розмарином - фото крок 2
2. Перекладаємо в форму для випічки, підкладаємо під м'ясо гілочки розмарину, а зверху посипаємо подрібненим чесноком.Отправім запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на годину.
яловичина з розмарином - фото крок 3
3. От і все! Смачного!

Схожі рецепти