Рецепт М'ясо по-тайськи з огірками фото

М'ясо по-тайськи з огірками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам набридли всі ваші рецепти м'яса і хочеться екзотики, то цей рецепт для вас! Сьогодні я розповім вам, як приготувати м'ясо по-тайськи з огірками легко і просто. Блюдо дуже цікаве.

Опис приготування:

Зазвичай тайські страви готуються в глибокій сковороді і завжди на сильному вогні, тому всі інгредієнти потрібно тонко нарізати для швидкого приготування. Цей рецепт м'яса простий для тих, хто пізнає ази тайської кухні.

Для страв тайської кухні вибирайте завжди молоде і ніжне м'ясо, т.К. При швидкому обсмажуванні воно завжди залишається м'яким і соковитим.

Подавайте таке м'ясо з локшиною або рисом, посипте кунжутом.

Смачного!

  • Яловичина - 700 грам (м'якоть)
  • Кукурудзяний крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Імбир корінь - 50 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
1
М'ясо помийте і обсушіть. Наріжте тоненькими шматочками.
2
М'ясо складіть в посуд і перемішайте з крохмалем.
3
У глибоку сковороду налийте олію і прожарити його на сильному вогні.
4
У розжарене масло опустіть м'ясо і смажте, постійно помішуючи, 5 хвилин.
5
До м'яса додайте товчений часник, соєвий соус, натертий корінь імбиру, тонко нарізані огірки, сіль і цукор. Готуйте ще 5 хвилин.

Схожі рецепти