М'ясо по-французьки з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите експериментувати зі смаком знайомих і звичних страв, тоді вам обов'язково варто звернути увагу на цей рецепт приготування м'яса по-французьки з солоними огірками.
Чим тільки не доповнюють це блюдо: помідорами, грибами, картоплею і навіть баклажанами. Але в даному випадку я пропоную вам дуже цікавий варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з солоними огірками.
1. Спершу вимийте свинину, обсушити її трохи. Наріжте м'ясо середніми по товщині шматочками.
2. Відбийте злегка молоточком з двох сторін.
3. Кожен шматочок потрібно посолити (тільки трішки, адже огірки солоні) і поперчити.
4. Деко або форму для запікання змастіть трохи рослинним маслом, викладіть на нього м'ясо.
5. Очистіть і наріжте тонкими кільцями цибулю. Розподіліть його зверху м'яса.
6. Огірки обсушити від розсолу і наріжте кружальцями (досить тоненькими). Вони не повинні повністю покривати цибулю, щоб страва не було занадто солоним.
7. Натріть на тертці сир, розподіліть його зверху.
8. Додайте також майонез, акуратно розмажте його по всій поверхні страви.
9. От і все, деко можна відправляти в духовку. Запікається м'ясо по-французьки з солоними огірками в домашніх умовах при середній температурі від 40 до 70 хвилин (дивлячись яке м'ясо ви вибрали і як тонко відбили) до рум'яної скоринки.
Смачного!
- Свинина - 700 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Майонез - 7-8 Ст. Ложок
- Сир - 150 грам
- Солоний огірок - 1-2 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Спершу вимийте свинину, обсушити її трохи. Наріжте м'ясо середніми по товщині шматочками.
2. Відбийте злегка молоточком з двох сторін.
3. Кожен шматочок потрібно посолити (тільки трішки, адже огірки солоні) і поперчити.
4. Деко або форму для запікання змастіть трохи рослинним маслом, викладіть на нього м'ясо.
5. Очистіть і наріжте тонкими кільцями цибулю. Розподіліть його зверху м'яса.
6. Огірки обсушити від розсолу і наріжте кружальцями (досить тоненькими). Вони не повинні повністю покривати цибулю, щоб страва не було занадто солоним.
7. Натріть на тертці сир, розподіліть його зверху.
8. Додайте також майонез, акуратно розмажте його по всій поверхні страви.
9. От і все, деко можна відправляти в духовку. Запікається м'ясо по-французьки з солоними огірками в домашніх умовах при середній температурі від 40 до 70 хвилин (дивлячись яке м'ясо ви вибрали і як тонко відбили) до рум'яної скоринки.
Смачного!