М'ясо-гармошка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і гарне м'ясне блюдо для святкового столу. Таке м'ясо приготувати дуже просто, а гості будуть в захваті.
Ніжне і соковите м'ясо, запечене в фользі і попередньо надрізані на порційні шматки, дійсно нагадує гармошку. Воно злегка відкривається в процесі приготування і схожість з музичним інструментом стає ще більше. Такий спосіб приготування м'яса дуже зручний. Крім того, що блюдо виглядає дуже красиво, так його ще й легко розділити між гостями. А рецепт приготування м'яса у вигляді гармошки в духовці простий, часу на підготовку у вас піде трохи. М'ясо можна попередньо замаринувати в вашому улюбленому маринаді і воно стане ще смачніше. Сподіваюся, що рецепт м'ясо-гармошки в духовці з фото допоможе вам здивувати і смачно нагодувати гостей. Все буде смачно!
- Свинина - 700 грам (корейка без кістки)
- Помідор - 2 штуки
- Сир - 150-200 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки