Рецепт М'ясо-гармошка в духовці фото

М'ясо-гармошка в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Молочні продукти, Сир, Помідор, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Смачне і гарне м'ясне блюдо для святкового столу. Таке м'ясо приготувати дуже просто, а гості будуть в захваті.

Ніжне і соковите м'ясо, запечене в фользі і попередньо надрізані на порційні шматки, дійсно нагадує гармошку. Воно злегка відкривається в процесі приготування і схожість з музичним інструментом стає ще більше. Такий спосіб приготування м'яса дуже зручний. Крім того, що блюдо виглядає дуже красиво, так його ще й легко розділити між гостями. А рецепт приготування м'яса у вигляді гармошки в духовці простий, часу на підготовку у вас піде трохи. М'ясо можна попередньо замаринувати в вашому улюбленому маринаді і воно стане ще смачніше. Сподіваюся, що рецепт м'ясо-гармошки в духовці з фото допоможе вам здивувати і смачно нагодувати гостей. Все буде смачно!

  • Свинина - 700 грам (корейка без кістки)
  • Помідор - 2 штуки
  • Сир - 150-200 грам
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
м'ясо-гармошка в духовці - фото крок 1
М'ясо миємо й обсушити. Narezhem, але не до кінця, на скибочки, товщиною приблизно 1, 5 см. Солимо і перчимо м'ясо. Можна посипати сухими ароматними травами - прованськими, базиліком, розмарином.
м'ясо-гармошка в духовці - фото крок 2
Нарізаємо скибочками помідори, сир і часник.
м'ясо-гармошка в духовці - фото крок 3
А тепер починаємо фарширувати нашу м'ясну гармошку. Між кожним скибочкою м'яса вкладаємо пластинки часнику.
м'ясо-гармошка в духовці - фото крок 4
Потім часточки помідор.
м'ясо-гармошка в духовці - фото крок 5
І скибочки сиру.
м'ясо-гармошка в духовці - фото крок 6
Фольгу складаємо в кілька шарів, змащуємо рослинним маслом і викладаємо м'ясо. Щільно загортаємо і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 1 час.
м'ясо-гармошка в духовці - фото крок 7
Щоб м'ясо зарум'янилося, після закінчення часу готування відкриваємо фольгу і ставимо м'ясо в духовку ще хвилин на 10-15. Можна додатково зверху посипати тертим сиром.

Схожі рецепти