Рецепт М'ясний рулет з журавлиною фото

М'ясний рулет з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Свинина, Ягоди, Журавлина
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Пасха
Гарячі страви, Страви з начинкою

М'ясний рулет з журавлиною і розмарином - це святкове блюдо, яке і смаком, і зовнішнім виглядом може прикрасити будь-яке торжество. Тому ділюся рецептом, як приготувати м'ясний рулет з журавлиною.

Я використовувала свинячий ошийок, так рулет виходить соковитіше. Журавлина підходить і свіжа, і в'ялена, але в'ялену попередньо потрібно замочити в алкоголі на півгодини. Подавати рулет можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Журавлина - 100 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
м'ясний рулет з журавлиною - фото крок 1
1. М'ясо потрібно помити, просушити. Відступите від краю 2 см, зробіть вертикальний надріз, не доводячи його до кінця. Поверніть ніж паралельно столу і продовжуйте різати. Повинен вийти пласт товщиною трохи менше 2 см.
м'ясний рулет з журавлиною - фото крок 2
2. Накрийте м'ясо харчовою плівкою і відбийте молотком. Потім посолити і poperčite.
м'ясний рулет з журавлиною - фото крок 3
3. Викладіть свіжу журавлину і присипте цукром.
м'ясний рулет з журавлиною - фото крок 4
4. Поверніть щільно рулет і замотайте його ниткою. Приправити сіллю і poperčite.
м'ясний рулет з журавлиною - фото крок 5
5. Змастіть форму маслом, викладіть рулет і обкласти його розмарином. Загорніть фольгою і випікайте годину при температурі 180 градусів. Час від часу поливайте рулет соком, що виділився.
м'ясний рулет з журавлиною - фото крок 6
6. Соковитий рулет готовий!

Схожі рецепти