Рецепт Лящ в фользі фото

Лящ в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лящ
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , Обід на швидку руку , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 25 хв.

Пропоную простий рецепт приготування ляща у фользі. На все про все у вас піде півгодини. Деко не забруднити, маринувати нічого не треба. Просто додайте до лящеві спеції і відправляйте в духовку.

Опис приготування:

Часник раджу використовувати не свіжий, а запечений неочищений. Для цього треба злегка натиснути на нього поверхнею ножа або ложки і запекти в духовці або обсмажити протягом 8-10 хвилин. Можна, можливо, звичайно, обійтися і без таких хитрощів.

Як приготувати ляща у фользі?

1. Почистіть і промийте рибу, зріжте плавники. Просушіть рушником.

2. Додати сіль, поперчіть внутрішність ляща, вкладіть туди нескоьео нарізаних кружалець лимона, зубчики чеснока.

3. Зовнішню сторону ляща змастіть оливковою олією, також сіль, поперчіть і викладіть на фольгу. Фольгу також змастіть маслом.

4. На ляща покладіть гілочки чебрецю і розмарину, а також нескоько кружечків лимона. Загорніть фольгу.

5. Духовку розігрійте до 180 градусів. Випікайте ляща в духовці протягом 15-20 хвилин. У готового ляща очі стануть білі.

6. Витягуйте з духовки, дайте відпочити рибі нескоьео хвилин і подавайте.

Смачного!

  • Лящ - 800-900 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Чебрець, гілочки - 3-4 штук
  • Розмарин, гілочки - 2-3 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Часник раджу використовувати не свіжий, а запечений неочищений. Для цього треба злегка натиснути на нього поверхнею ножа або ложки і запекти в духовці або обсмажити протягом 8-10 хвилин. Можна, можливо, звичайно, обійтися і без таких хитрощів.

Як приготувати ляща у фользі?

1. Почистіть і промийте рибу, зріжте плавники. Просушіть рушником.

2. Додати сіль, поперчіть внутрішність ляща, вкладіть туди нескоьео нарізаних кружалець лимона, зубчики чеснока.

3. Зовнішню сторону ляща змастіть оливковою олією, також сіль, поперчіть і викладіть на фольгу. Фольгу також змастіть маслом.

4. На ляща покладіть гілочки чебрецю і розмарину, а також нескоько кружечків лимона. Загорніть фольгу.

5. Духовку розігрійте до 180 градусів. Випікайте ляща в духовці протягом 15-20 хвилин. У готового ляща очі стануть білі.

6. Витягуйте з духовки, дайте відпочити рибі нескоьео хвилин і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти