Лящ в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт приготування ляща у фользі. На все про все у вас піде півгодини. Деко не забруднити, маринувати нічого не треба. Просто додайте до лящеві спеції і відправляйте в духовку.
Часник раджу використовувати не свіжий, а запечений неочищений. Для цього треба злегка натиснути на нього поверхнею ножа або ложки і запекти в духовці або обсмажити протягом 8-10 хвилин. Можна, можливо, звичайно, обійтися і без таких хитрощів.
Як приготувати ляща у фользі?
1. Почистіть і промийте рибу, зріжте плавники. Просушіть рушником.
2. Додати сіль, поперчіть внутрішність ляща, вкладіть туди нескоьео нарізаних кружалець лимона, зубчики чеснока.
3. Зовнішню сторону ляща змастіть оливковою олією, також сіль, поперчіть і викладіть на фольгу. Фольгу також змастіть маслом.
4. На ляща покладіть гілочки чебрецю і розмарину, а також нескоько кружечків лимона. Загорніть фольгу.
5. Духовку розігрійте до 180 градусів. Випікайте ляща в духовці протягом 15-20 хвилин. У готового ляща очі стануть білі.
6. Витягуйте з духовки, дайте відпочити рибі нескоьео хвилин і подавайте.
Смачного!
- Лящ - 800-900 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Чебрець, гілочки - 3-4 штук
- Розмарин, гілочки - 2-3 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Як приготувати ляща у фользі?
1. Почистіть і промийте рибу, зріжте плавники. Просушіть рушником.
2. Додати сіль, поперчіть внутрішність ляща, вкладіть туди нескоьео нарізаних кружалець лимона, зубчики чеснока.
3. Зовнішню сторону ляща змастіть оливковою олією, також сіль, поперчіть і викладіть на фольгу. Фольгу також змастіть маслом.
4. На ляща покладіть гілочки чебрецю і розмарину, а також нескоько кружечків лимона. Загорніть фольгу.
5. Духовку розігрійте до 180 градусів. Випікайте ляща в духовці протягом 15-20 хвилин. У готового ляща очі стануть білі.
6. Витягуйте з духовки, дайте відпочити рибі нескоьео хвилин і подавайте.
Смачного!