Лосось в духовці з соєвим соусом і імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Лосось в духовці - смачно і просто. Запечена риба зберігає всі соки, корисні речовини. Хочете приготувати таку? записуйте рецепт, як приготувати лосось в духовці з соєвим соусом і імбиром.
Рибка виходить з солодкуватим і трохи гострим присмаком. Подавайте готову страву через кілька хвилин після запікання. Можна зробити до неї легкий гарнір з овочів або відвареного рису. На приготування у вас піде близько 20 хвилин.
- Лосось - 380 грам
- Корінь імбиру - 1 штука(2, 5 см)
- Часник - 1 зубчик
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 0, 5 чайних ложки
- Кунжутну олію - За смаком (кілька крапель)
1. Очистіть корінь імбиру від шкірки і натріть його на дрібній тертці, також измельчитечасник.
2. У миску викладіть тертий імбир і часник, цукор, соєвий соус, кунжутну олію.
3. Перемішайте всі інгредієнти для маринаду.
4. Вимийте рибку, потім витріть її серветками і розріжте на 2-3 шматочка.
5. Викладіть лосося шкірою вниз на деко, застелений фольгою, зверху викладіть маринад.
6. Запікайте при 210 градусах близько 10 хвилин.
7. Перекладіть шматочки в тарілку і подавайте рибку до столу.