Лосось з імбиром і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Просто, смачно і красиво - чи може все це поєднуватися в одній страві? що, безумовно! Потрібно довіриться хорошому рецептом, підібрати якісні інгредієнти і відвести трохи часу. Приступимо!
Прочитайте про те, як приготувати лосося з імбиром і квасолею. Риба буде спочатку обсмажувати до скоринки, потім пекти до готовності. Окремо пріготвім пікантний соус в азіатському стилі з "теріякі", цибулею і імбиром. На гарнір хрустка стручкова квасоля. В підсумку, в страві є все, що потрібно.
- Фасоль стручковая - 360 грам
- Лосось - 360 грам
- Кунжутну олію - 1, 5 чайних ложки
- Соус "теріякі" - 30 мілілітрів
- Зелена цибуля, перо - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Імбир мелений - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
1. Зелену частину цибулі наріжте тонкими смужками, потім замочіть в холодній воді. Білу частину цибулі дрібно нарубати. Наріжте квасоля великими шматочками. Часник подрібніть.
2. Рибу натріть сіллю і перцем. Потім обсмажте її в розігрітому оливковому маслі по 3 хвилини з кожного боку.
3. Надішліть рибу на деко з фольгою. Запікайте 6 хвилин в духовці при 400 градусах.
4. В цей час займіться гарніром. У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому квасоля протягом 4-х хвилин, потім додайте половину імбиру і часнику. Змішавши, готуйте ще 1, 5 хвилини.
5. Приготуйте соус. Змішайте воду, кунжутну олію, імбир, часник, цибуля і"Teryaki & Quot.
6. Подавайте лосось з квасолею. Зверху полийте блюдо соусом. Смачного!