Лосось гриль
(покроковий рецепт з фото)
Помістіть філе лосося в невелику тарілку. Складіть разом інші інгредієнти і добре перемішайте.
Відкладіть 1/4 чашки для поливання готового філе, а решта вилийте на лосось. Накрийте кришкою і поставте в холодильник
З 30 хвилин. Акуратно злийте воду, залишаючи маринад. Смажити лосось на середньому вогні,
Шкірою вниз, протягом 15-20 хвилин або поки пластівці риби не стунт легко відділятися виделкою.
Полийте приготованим маринадом і подавайте на стіл.
Кількість порцій: 4
- Філе лосося - 910 грам
- Рослинна олія - 120 мілілітрів
- Лимонного соку - 120 мілілітрів
- Зелена цибуля - 5 штук
- Петрушка - 10 грам
- Розмарин - 8 грам
- Сіль, перець - 3 грами (за смаком)
Помістіть філе лосося в невелику тарілку. Складіть разом інші інгредієнти і добре перемішайте.
Відкладіть 1/4 чашки для поливання готового філе, а решта вилийте на лосось. Накрийте кришкою і поставте в холодильник
З 30 хвилин. Акуратно злийте воду, залишаючи маринад. Смажити лосось на середньому вогні,
Шкірою вниз, протягом 15-20 хвилин або поки пластівці риби не стунт легко відділятися виделкою.
Полийте приготованим маринадом і подавайте на стіл.
Відкладіть 1/4 чашки для поливання готового філе, а решта вилийте на лосось. Накрийте кришкою і поставте в холодильник
З 30 хвилин. Акуратно злийте воду, залишаючи маринад. Смажити лосось на середньому вогні,
Шкірою вниз, протягом 15-20 хвилин або поки пластівці риби не стунт легко відділятися виделкою.
Полийте приготованим маринадом і подавайте на стіл.