Локшина по-китайськи з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли макарони в класичному виконанні, то спробуйте приготувати їх в азіатському стилі. Додайте курку та овочі, тоді страва вийде дуже смачним і ситним. Смачного!
Якщо ви хочете знати, як приготувати локшину по-китайськи з куркою, то просто візьміть цей рецепт на замітку. Замість спагетті ви можете використовувати гречану або рисову локшину. Смачно буде в будь-якому випадку, це я вам гарантую!
- Куряче філе - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Капуста білокачанна - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Квасоля стручкова - 200 грам
- Спагеті - 100 грам
- Сіль, перець, соєвий соус, цукор - За смаком
Філе курки вимийте і поріжте на дрібні шматочки. Потім посолити і poperčite. Присипте будь-якими травами на свій розсуд. Викладіть на розпечену сковорідку і обсмажити, помішуючи ложкою.
Очистіть часничок і цибулька. Нарубаєте їх дрібненько ножем. Потім розігрійте чисту сковороду на сильному вогні, додайте рослинне масло. Викладіть на неї цибулю з часником, трохи обсмажте. Потім додайте рубану капусту і обсмажуйте ще п'ять хвилин.
Тепер додайте натерту на тертці моркву, помідор шматочками і квасоля. Її годі й розморожувати, а кинути замороженої. Тушкуйте інгредієнти під закритою кришкою на невеликому вогні близько десяти хвилин. Влийте пару столових ложок соєвого соусу.
Киньте до овочів заздалегідь обсмажену курочку. Поперчіть і посоліть за смаком.
Тепер настала черга спагетті. Їх потрібно додати в сковорідку. Якщо вони не влазять, то просто поламайте їх на дві частини. Додайте до страви трохи водички, тушкуйте на слабкому вогні десять хвилин до повної готовності.