Рецепт Локшина по-китайськи з куркою фото

Локшина по-китайськи з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах, Курка, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо вам набридли макарони в класичному виконанні, то спробуйте приготувати їх в азіатському стилі. Додайте курку та овочі, тоді страва вийде дуже смачним і ситним. Смачного!

Якщо ви хочете знати, як приготувати локшину по-китайськи з куркою, то просто візьміть цей рецепт на замітку. Замість спагетті ви можете використовувати гречану або рисову локшину. Смачно буде в будь-якому випадку, це я вам гарантую!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Капуста білокачанна - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Квасоля стручкова - 200 грам
  • Спагеті - 100 грам
  • Сіль, перець, соєвий соус, цукор - За смаком
локшина по-китайськи з куркою - фото крок 1
Філе курки вимийте і поріжте на дрібні шматочки. Потім посолити і poperčite. Присипте будь-якими травами на свій розсуд. Викладіть на розпечену сковорідку і обсмажити, помішуючи ложкою.
локшина по-китайськи з куркою - фото крок 2
Очистіть часничок і цибулька. Нарубаєте їх дрібненько ножем. Потім розігрійте чисту сковороду на сильному вогні, додайте рослинне масло. Викладіть на неї цибулю з часником, трохи обсмажте. Потім додайте рубану капусту і обсмажуйте ще п'ять хвилин.
локшина по-китайськи з куркою - фото крок 3
Тепер додайте натерту на тертці моркву, помідор шматочками і квасоля. Її годі й розморожувати, а кинути замороженої. Тушкуйте інгредієнти під закритою кришкою на невеликому вогні близько десяти хвилин. Влийте пару столових ложок соєвого соусу.
локшина по-китайськи з куркою - фото крок 4
Киньте до овочів заздалегідь обсмажену курочку. Поперчіть і посоліть за смаком.
локшина по-китайськи з куркою - фото крок 5
Тепер настала черга спагетті. Їх потрібно додати в сковорідку. Якщо вони не влазять, то просто поламайте їх на дві частини. Додайте до страви трохи водички, тушкуйте на слабкому вогні десять хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти