Локшина з морепродуктами по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите страви східної кухні, то локшина по-китайськи безумовно доведеться вам до смаку. Вони має приємний солонуватий смак, аромат морепродуктів і вельми корисна і багата білками.
Якщо ви хочете знати, як приготувати локшину з морепродуктами по-китайськи, просто прочитайте цей рецепт. Завдяки йому ви з легкістю приготуєте смачне і корисне блюдо східної кухні. Воно може стати оригінальним і незвичайним вечерею для всієї вашої сім'ї.
- Funčoza - 200 грам (локшина рисова)
- Морепродукти - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
Для цього рецепта вам знадобиться коктейль з морепродуктів, в який повинні входити мідії, кальмари, креветки і восьминоги. Якщо він заморожений, то дайте йому час, щоб розморозити, і злийте зайву рідину. Потім замаринуйте морепродукти в соєвому соусі і лимонному соці на двадцять хвилин.
Поки маринуються морепродукти, відваріть локшину. Для цього киньте її в киплячу підсолену воду і варіть, як зазначено на упаковці. Готову локшину відкиньте на друшляк, дайте зайвої рідини стекти.
Розігрійте в сковороді рослинне масло (краще брати оливкова). Овочі вимийте, чистий, наріжте цибулю, морква і болгарський перець соломкою, обсмажте їх разом з товченим часничком до золотистого кольору.
Тепер до овочів додайте морепродукти і вилийте маринад, в якому вони перебували. Накрийте кришкою, тушкуйте п'ять-сім хвилин на слабкому вогні.
У суміш з морепродуктів і овочів на сковорідці киньте відварену рисову локшину. Влийте ще дві ложки соєвого соусу. Так як він досить солоний, присаливать блюдо більше не потрібно. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, протушкувати ще пару хвилин. Подавайте до столу в гарячому вигляді.