Гречана локшина з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель страв з морепродуктів, обов'язково приготуйте це блюдо. Воно готується дуже швидко і досить просто. Відмінне рішення для обіду або вечері, ніжне і поживне.
Морепродукти відмінно поєднуються з будь-локшиною, особливо якщо вони приготовлені у вершковому соусі. Гречана локшина з морепродуктами - чудовий варіант для обіду або вечері. Готується швидко і просто, блюдо виходить і ситним, і ніжним.
Дивіться, як приготувати гречану локшину з морепродуктами.
- Морський коктейль - 300 грам
- Вершки - 200 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Гречана локшина - 200 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
Заморожений морський коктейль обдаємо холодною водою.
І викладаємо на друшляк, нехай стече зайва рідина. Ми залишаємо морепродукти розморожувати.
Гречану локшину відварюємо по інструкції на упаковці.
І відкидаємо на друшляк, коли стече вода, можна додати ложку рослинної олії, але це не обов'язково.
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом
І викладаємо морської коктейль. Обсмажуємо хвилин 5, не забуваємо помішувати.
Тепер додамо ложку борошна, перемішаємо і обсмажити ще хвилинку.
Додамо половину вершків і ретельно розмішати, щоб не утворилися грудочки
Тепер додамо сіль, перець, мускатний горіх і вершки. Перемішуємо і тушкуємо хвилини 3.
Викладаємо гречану локшину в сковороду з морепродуктами, перемішуємо і прогріваємо буквально пару хвилин. От і все!