Рецепт Локшина «Удон» з морепродуктами фото

Локшина «Удон» з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Трохи японської кухні не завадить! Ділюся з вами рецептом, як приготувати локшину & ​​quot; Удон" з морепродуктами. Вишукано, просто і дуже смачно. Рекомендую спробувати трохи Японії

У моєму рецепті як морепродуктів виступили креветки, ви ж можете додати ті морепродукти, яким віддаєте перевагу. Локшина "удон" вразить вас своїм смаком. Вона надзвичайно м'яка і ніжна, а в тандемі з морепродуктами - це феєрично. Рекомендую.

  • Креветки - 8-10 штук
  • Локшина Удон - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 10-20 грам
  • Капуста - 200 грам
  • Цибуля - 1/4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
локшина
У сковороді розігрійте масло, надішліть до нього дрібно порізаний імбир, часник, цибуля. Смажте, поки цибуля не стане м'яким і прозорим. Потім відправте в сковорідку порізану моркву і капусту. Смажте 1-2 хвилини.
локшина
В окремій ємності зваріть креветки в підсоленій воді. Коли вони поміняли колір, діставайте їх і відправляйте в сковороду з овочами. А поки креветки "знайомляться" з овочами і вбирають сік овочів, за ці 2-3 хвилини зваріть локшину. Опустіть її в киплячу воду, provara 2-3 хвилини і відкиньте на сито. Тепер локшину відправляйте до овочів і креветок.
локшина
На цьому етапі доведіть блюдо до смаку, я додаю соєвий соус і трохи перцю. Перемішайте і потримайте на вогні ще 3 хвилини. Подавайте локшину в страві, посипте кунжутом і угощайтесь.

Схожі рецепти