Локшина «Удон» з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Трохи японської кухні не завадить! Ділюся з вами рецептом, як приготувати локшину & quot; Удон" з морепродуктами. Вишукано, просто і дуже смачно. Рекомендую спробувати трохи Японії
У моєму рецепті як морепродуктів виступили креветки, ви ж можете додати ті морепродукти, яким віддаєте перевагу. Локшина "удон" вразить вас своїм смаком. Вона надзвичайно м'яка і ніжна, а в тандемі з морепродуктами - це феєрично. Рекомендую.
- Креветки - 8-10 штук
- Локшина Удон - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 10-20 грам
- Капуста - 200 грам
- Цибуля - 1/4 штуки
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 щіпка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
У сковороді розігрійте масло, надішліть до нього дрібно порізаний імбир, часник, цибуля. Смажте, поки цибуля не стане м'яким і прозорим. Потім відправте в сковорідку порізану моркву і капусту. Смажте 1-2 хвилини.
В окремій ємності зваріть креветки в підсоленій воді. Коли вони поміняли колір, діставайте їх і відправляйте в сковороду з овочами. А поки креветки "знайомляться" з овочами і вбирають сік овочів, за ці 2-3 хвилини зваріть локшину. Опустіть її в киплячу воду, provara 2-3 хвилини і відкиньте на сито. Тепер локшину відправляйте до овочів і креветок.
На цьому етапі доведіть блюдо до смаку, я додаю соєвий соус і трохи перцю. Перемішайте і потримайте на вогні ще 3 хвилини. Подавайте локшину в страві, посипте кунжутом і угощайтесь.