Локшина з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт дуже зручний насамперед тим, що продукти можуть відмінно зберігатися "до запитання" . У мене завжди упаковочка локшини є, а в морозильній камері - морський коктейль. Дивіться рецепт!
Не знаю, як приготувати локшину з морепродуктами? Не біда, Зараз я все докладно розповім. Жирність вершків ролі особливої не грає, я беру від 8 до 15 % зазвичай. Занадто густі вершки можуть дати дуже сильний молочний смак. Зелень не варто додавати, вона не особливо сусідить з вершками і яскравим смаком морепродуктів. Можна тільки прикрасити страву зеленню. Хай щастить!
- Локшина - 300 грам
- Морський коктейль - 300 грам (мідії, креветки, кальмар, восьминіг)
- Вершки - 150 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Приготуйте продукти згідно зі списком. Воду для локшини поставте на вогонь, доведіть до кипіння, сіль за смаком.
Морський коктейль обсмажте в гарячому маслі з дрібкою солі протягом пари хвилин.
Влийте вершки, додайте рубаний часник і дрібку перцю меленого, протушкувати все хвилин 5. Потім вимкніть вогонь.
Локшину відваріть відповідно до інструкції на упаковці. Різні сорти локшини варяться різний час. Пробуйте або засікайте час.
Готову гарячу локшину розкладіть по тарілочках.
Зверху розкладіть морепродукти і щедро полийте отриманої підливою. Смачного!