Локшина з овочами по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами досить простий, але дуже цікавий рецепт приготування локшини з овочами по-китайськи. Приголомшливе поєднання ніжних овочів з пікантним соусом - справжню насолоду азіатською кухнею будинку.
Шанувальникам азіатської кухні хочу запропонувати дуже класний рецепт, як приготувати локшину з овочами по-китайськи. Набір інгредієнтів ви можете варіювати на власний розсуд, додавши також інші овочі або гриби, наприклад. Рекомендую тільки обов'язково зробити соус, який додасть страві особливу пікантність.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Брокколі - 1 штука
- Кукурудза - 300 грам
- Капуста - 150-200 грам
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Рисове вино - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Локшина - 300 грам
1. Перед початком процесу рекомендую підготувати всі овочі - очистіть цибулю, морква, солодкий перець і подрібніть.
2. Брокколі вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття. Наріжте кукурудзу, измельчитечасник. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте цибулю.
3. Додайте перець, часник і морква. Також при бажанні в рецепт приготування локшини з овочами по-китайськи можна додати трохи гострого перцю.
4. На середньому вогні млоїте, періодично помішуючи, хвилин 7-10 до м'якості. Додайте кукурудзу.
5. Слідом викладіть броколі.
6. Підготуйте капусту.
7. Викладіть на сковороду, перемішайте.
8. Буквально через хвилину зніміть з вогню.
9. Паралельно приготуйте соус. З'єднайте соєвий соус, рисове вино, воду, сік лимона, кунжутну олію, цукор, крохмаль, перець. Поставте на вогонь, млоїте хвилин 5, помішуючи.
10. Зваріть в підсоленій воді локшину.
11. Полийте соусом, акуратно перемішайте.
12. Знову поставте на вогонь і через пару хвилин локшина з овочами по-китайськи в домашніх умовах вже може бути подана до столу.
Смачного!
Смачного!