Локшина з яловичиною по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Локшина з яловичиною по-китайськи у вас закінчиться миттєво, так що робіть великі порції, щоб роздавати добавки. Це смачне блюдо я готую на дружнє або сімейне застілля. І все дуже раді!
Локшина з яловичиною по-китайськи готується досить швидко. Яловичину поріжте на тонкі довгі смужки, можна навіть ненадовго замаринувати її в соєвому соусі, щоб точно була м'якою. М'яса кладіть на сковороду стільки, щоб воно смажилося в один шар. Готове м'ясо викладайте на тарілочку. Потім окремо обсмажують і тушкуйте капусту. У соус можна додати цукор і кунжутне масло, це надає китайський колорит страви! Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 500 грам
- Локшина - 450 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Біле вино - 3 Ст. Ложки
- Соус - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
- Брокколі - 450 грам
- Бульйон - 1, 25 склянки
- Часник - 3 зубчики
Помити і просушити китайську брокколі.
М'ясо порізати на тонкі смужки.
М'ясо викласти на сковороду в один шар і підсмажити.
До обсмаженого м'яса додати китайський брокколі і обсмажити 3 хвилини. Влити бульйон, накрити кришкою і тушкувати 5 хвилин.
Коли капуста готова, ніж легко входить в черешок брокколі. Капусту викладіть на тарілку.
У масло, що залишилося на сковороді після обсмажування м'яса і капусти додайте устричний соус, соєвий соус, вино. Перемішайте, додайте крохмаль. Приготовану локшину викладіть на сковороду в соус.
Локшину перемішайте з соусом і викладіть м'ясо з капустою.
Смачного!