Лобстери з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт лобстери з лимоном - приготування святкового італійського вечері до 14 лютого (день закоханих) з омарів з маслом і шматочками лимона.
Довести 12 чашок холодної води і 2 столові ложки солі до кипіння.
Додати від 2 до 4 омарів в каструлю, накрити кришкою і варити протягом 18 хвилин. Прибрати і повторити з рештою омарами. Дати трохи охолонути, протягом 10 хвилин.
Нагріти масло в невеликій каструлі на повільному вогні. Приправити сіллю, потім вилити в велике блюдо і тримати в теплі.
Помістити 1 омара на обробну дошку. Очистити і нарізати скибочками. Повторити з рештою омарами. Викласти скибочки омара на блюді, подавати з маслом і шматочками лимона.
- Сіль - - За смаком
- Умаров - 8 штук
- Вершкового масла - 240 грам
Додати від 2 до 4 омарів в каструлю, накрити кришкою і варити протягом 18 хвилин. Прибрати і повторити з рештою омарами. Дати трохи охолонути, протягом 10 хвилин.
Нагріти масло в невеликій каструлі на повільному вогні. Приправити сіллю, потім вилити в велике блюдо і тримати в теплі.
Помістити 1 омара на обробну дошку. Очистити і нарізати скибочками. Повторити з рештою омарами. Викласти скибочки омара на блюді, подавати з маслом і шматочками лимона.