Рецепт Баранина з вишнею і лимоном фото

Баранина з вишнею і лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Ягоди, Баранина, Вишня
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Ювілей
Гарячі страви

Поєднання м'яса з овочами - це традиційний рецепт, а ось додавання до м'яса фруктів і ягід робить його надзвичайно пікантним. Пропонуємо рецепт, як приготувати баранину з вишнею і лимоном. Смачно! !!

М'ясо, приготоване за таким рецептом, виходить соковитим із солодко-кислим присмаком. Це відмінний варіант для любителів цікавих поєднань. Для страви знадобляться: баранина, вишня, цибуля, зелень, лимон, бульйон, часник, кмин, рослинна олія, сіль і перець. Читаємо рецепт і пробуємо приготувати самостійно.

1. Баранину промиваємо та нарізаємо шматочками приблизно 1, 5 сантиметра товщиною.

2. Вишню промиваємо, razrezaem з 2 частини і дістаємо кісточку.

3. На сковороді підсмажуємо шматочки м'яса.

4. Цибулину миємо й нарізаємо дрібними кубиками, додаємо до м'яса і обсмажуємо.

5. Зубчик часнику чистимо і пропускаємо через прес, відправляємо на сковороду.

6. Лимон моєму, razrezaem з 2 частини, використовуємо тільки одну. Видавлюємо сік і натираємо цедру. На сковороду до м'яса додаємо кмин, цедру лимона і сік.

7. Додаємо бульйон.

8. Солимо і перчимо.

9. Додаємо на сковороду вишню.

10. Тушкуємо до повного приготування м'яса.

Прекрасне ароматне блюдо у вас вийде, якщо ви приготуєте баранину по даним рецептом. Смачне і ситне гаряче для зиязиках свят. Пробуйте!


  • Баранина - 300 грам
  • Вишня - 10 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Бульйон м'ясний - 200 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
М'ясо, приготоване за таким рецептом, виходить соковитим із солодко-кислим присмаком. Це відмінний варіант для любителів цікавих поєднань. Для страви знадобляться: баранина, вишня, цибуля, зелень, лимон, бульйон, часник, кмин, рослинна олія, сіль і перець. Читаємо рецепт і пробуємо приготувати самостійно.

1. Баранину промиваємо та нарізаємо шматочками приблизно 1, 5 сантиметра товщиною.

2. Вишню промиваємо, razrezaem з 2 частини і дістаємо кісточку.

3. На сковороді підсмажуємо шматочки м'яса.

4. Цибулину миємо й нарізаємо дрібними кубиками, додаємо до м'яса і обсмажуємо.

5. Зубчик часнику чистимо і пропускаємо через прес, відправляємо на сковороду.

6. Лимон моєму, razrezaem з 2 частини, використовуємо тільки одну. Видавлюємо сік і натираємо цедру. На сковороду до м'яса додаємо кмин, цедру лимона і сік.

7. Додаємо бульйон.

8. Солимо і перчимо.

9. Додаємо на сковороду вишню.

10. Тушкуємо до повного приготування м'яса.

Прекрасне ароматне блюдо у вас вийде, якщо ви приготуєте баранину по даним рецептом. Смачне і ситне гаряче для зиязиках свят. Пробуйте!

Схожі рецепти