Баранина з вишнею і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання м'яса з овочами - це традиційний рецепт, а ось додавання до м'яса фруктів і ягід робить його надзвичайно пікантним. Пропонуємо рецепт, як приготувати баранину з вишнею і лимоном. Смачно! !!
М'ясо, приготоване за таким рецептом, виходить соковитим із солодко-кислим присмаком. Це відмінний варіант для любителів цікавих поєднань. Для страви знадобляться: баранина, вишня, цибуля, зелень, лимон, бульйон, часник, кмин, рослинна олія, сіль і перець. Читаємо рецепт і пробуємо приготувати самостійно.
1. Баранину промиваємо та нарізаємо шматочками приблизно 1, 5 сантиметра товщиною.
2. Вишню промиваємо, razrezaem з 2 частини і дістаємо кісточку.
3. На сковороді підсмажуємо шматочки м'яса.
4. Цибулину миємо й нарізаємо дрібними кубиками, додаємо до м'яса і обсмажуємо.
5. Зубчик часнику чистимо і пропускаємо через прес, відправляємо на сковороду.
6. Лимон моєму, razrezaem з 2 частини, використовуємо тільки одну. Видавлюємо сік і натираємо цедру. На сковороду до м'яса додаємо кмин, цедру лимона і сік.
7. Додаємо бульйон.
8. Солимо і перчимо.
9. Додаємо на сковороду вишню.
10. Тушкуємо до повного приготування м'яса.
Прекрасне ароматне блюдо у вас вийде, якщо ви приготуєте баранину по даним рецептом. Смачне і ситне гаряче для зиязиках свят. Пробуйте!
- Баранина - 300 грам
- Вишня - 10 штук
- Цибулина - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Лимон - 0, 5 штуки
- Бульйон м'ясний - 200 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Баранину промиваємо та нарізаємо шматочками приблизно 1, 5 сантиметра товщиною.
2. Вишню промиваємо, razrezaem з 2 частини і дістаємо кісточку.
3. На сковороді підсмажуємо шматочки м'яса.
4. Цибулину миємо й нарізаємо дрібними кубиками, додаємо до м'яса і обсмажуємо.
5. Зубчик часнику чистимо і пропускаємо через прес, відправляємо на сковороду.
6. Лимон моєму, razrezaem з 2 частини, використовуємо тільки одну. Видавлюємо сік і натираємо цедру. На сковороду до м'яса додаємо кмин, цедру лимона і сік.
7. Додаємо бульйон.
8. Солимо і перчимо.
9. Додаємо на сковороду вишню.
10. Тушкуємо до повного приготування м'яса.
Прекрасне ароматне блюдо у вас вийде, якщо ви приготуєте баранину по даним рецептом. Смачне і ситне гаряче для зиязиках свят. Пробуйте!