Ліванський часниковий соус
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите соуси з часником, то обов'язково повинні спробувати цей. Простий процес, невеликий набір інгредієнтів, а результат - справжня фантастика. Не проходьте мимо і обов'язково повторіть!
Зробити маленьку кулінарну подорож я пропоную вам, повторивши цей рецепт. Я навчу вас, як приготувати ліванський часниковий соус. Для процесу вам знадобиться техніка, блендер або комбайн, щоб вийшла ніжна, повітряна консистенція. Соус можна, до речі, також використовувати як заправку для салату.
- Сіль - 2 чайних ложки
- Голівка часнику - 4 штуки
- Рослинна олія - 3-4 склянок
- Сік лимона - 1/2 склянки
1. Для соусу нам знадобиться 4 інгредієнта.
2. Очистіть часник, викладіть його в чашу блендера. Додайте сіль.
3. Почніть подрібнювати, періодично знімаючи ложкою або лопаткою зі стінок чаші.
4. Тонкою цівкою влийте 1/2 склянки олії, продовжуючи збивати.
5. Додайте ложку соку лимона. Повторіть процес з маслом і соком.
6. Продовжуйте збивати.
7. Ось такий повітряний вийшов ліванський часниковий соус.
Пробуйте!
Пробуйте!