Ліванський сочевичний суп
(покроковий рецепт з фото)
Ліванський сочевичний суп - смачне, ароматне і корисне блюдо, яке обов'язково зігріє вас в негоду. Спробуйте приготувати цю страву, результат перевершить всі ваші очікування, адже це смачно!
Незважаючи на простоту приготування і звичайність використовуваних інгредієнтів, цей суп здивує вас своїм смаком. Хтось навіть говорить, що він на смак схожий на курячий, хоча м'яса в ньому немає ні грама. Приготуйте ліванський сочевичний суп і переконайтеся в цьому самі!
- Сочевиця - 100 грам
- Макарони - 100 грам (спагетті)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бульйонний кубик - 1 штука (овочевий)
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - За смаком (для прикраси)
1. Сочевицю залийте 2-ма літрами холодної води, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 25 хвилин.
2. Цибулю і часник очистіть. Лук наріжте четвертькольцами, а часник вичавити через прес.
3. Лук обсмажте на оливковій олії до золотистого.
4. Коли цибуля обсмажиться, додайте часник. Обсмажуйте ще пару хвилин.
5. Через 25 хвилин до сочевиці додайте обсмажені цибулю і часник, а також спагетті, поламані на три частини. Додати сіль, поперчіть за смаком і додайте бульйонний кубик. Варіть до готовності макаронів.
6. Готовий суп розлийте по тарілках і прикрасьте петрушкою. Смачного!