Рецепт Ліванський сочевичний суп фото

Ліванський сочевичний суп
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Макарони
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Ліванський сочевичний суп - смачне, ароматне і корисне блюдо, яке обов'язково зігріє вас в негоду. Спробуйте приготувати цю страву, результат перевершить всі ваші очікування, адже це смачно!

Незважаючи на простоту приготування і звичайність використовуваних інгредієнтів, цей суп здивує вас своїм смаком. Хтось навіть говорить, що він на смак схожий на курячий, хоча м'яса в ньому немає ні грама. Приготуйте ліванський сочевичний суп і переконайтеся в цьому самі!

  • Сочевиця - 100 грам
  • Макарони - 100 грам (спагетті)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бульйонний кубик - 1 штука (овочевий)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком (для прикраси)
ліванський сочевичний суп - фото крок 1
1. Сочевицю залийте 2-ма літрами холодної води, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 25 хвилин.
ліванський сочевичний суп - фото крок 2
2. Цибулю і часник очистіть. Лук наріжте четвертькольцами, а часник вичавити через прес.
ліванський сочевичний суп - фото крок 3
3. Лук обсмажте на оливковій олії до золотистого.
ліванський сочевичний суп - фото крок 4
4. Коли цибуля обсмажиться, додайте часник. Обсмажуйте ще пару хвилин.
ліванський сочевичний суп - фото крок 5
5. Через 25 хвилин до сочевиці додайте обсмажені цибулю і часник, а також спагетті, поламані на три частини. Додати сіль, поперчіть за смаком і додайте бульйонний кубик. Варіть до готовності макаронів.
ліванський сочевичний суп - фото крок 6
6. Готовий суп розлийте по тарілках і прикрасьте петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти