Рецепт Лемонема в духовці фото

Лемонема в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковита, апетитна і дуже ароматна рибка може стати відмінним варіантом основного блюда на обід або вечерю. Пропоную вам смачний і простий варіант, як приготувати Лемоні в духовці.

Опис приготування:

1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 200 градусів.

2. Рибу вимийте і при необхідності очистіть. Акуратно розріжте її навпіл, видаліть кістки.

3. Сіль файлу і трохи poperčite.

4. Підготуйте лист фольги, змастіть його трохи рослинним маслом.

5. Вимийте і висушіть лимон, наріжте його тонкими скибочками. Половину від загальної кількості скибочок розподіліть на аркуші фольги.

6. Зверху викладіть гілочку розмарину (в рецепті приготування лемонеми в духовці можна використовувати і інші ароматні трави за смаком).

7. Викладіть рибу, а зверху накрийте залишилися скибочками лимона.

8. Акуратно підніміть краю фольги так, щоб вийшли бортики. Вилийте зверху на рибу вино.

9. Загорніть фольгу так, щоб вийшов конверт без дірочок. Викладіть його в жароміцних форму і відправте в духовку.

10. Приблизно через півгодини можна розгорнути фольгу, якщо ви хочете мати більш апетитну кірочку.

Ось і весь секрет, як приготувати Лемоні в духовці. Подавайте її до столу з гарніром, овочами або просто присипавши свіжою зеленню.

Смачного!

  • Lemonema - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Лимон - 1 штука
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 200 градусів.

2. Рибу вимийте і при необхідності очистіть. Акуратно розріжте її навпіл, видаліть кістки.

3. Сіль файлу і трохи poperčite.

4. Підготуйте лист фольги, змастіть його трохи рослинним маслом.

5. Вимийте і висушіть лимон, наріжте його тонкими скибочками. Половину від загальної кількості скибочок розподіліть на аркуші фольги.

6. Зверху викладіть гілочку розмарину (в рецепті приготування лемонеми в духовці можна використовувати і інші ароматні трави за смаком).

7. Викладіть рибу, а зверху накрийте залишилися скибочками лимона.

8. Акуратно підніміть краю фольги так, щоб вийшли бортики. Вилийте зверху на рибу вино.

9. Загорніть фольгу так, щоб вийшов конверт без дірочок. Викладіть його в жароміцних форму і відправте в духовку.

10. Приблизно через півгодини можна розгорнути фольгу, якщо ви хочете мати більш апетитну кірочку.

Ось і весь секрет, як приготувати Лемоні в духовці. Подавайте її до столу з гарніром, овочами або просто присипавши свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти