Лемонема в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковита, апетитна і дуже ароматна рибка може стати відмінним варіантом основного блюда на обід або вечерю. Пропоную вам смачний і простий варіант, як приготувати Лемоні в духовці.
1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 200 градусів.
2. Рибу вимийте і при необхідності очистіть. Акуратно розріжте її навпіл, видаліть кістки.
3. Сіль файлу і трохи poperčite.
4. Підготуйте лист фольги, змастіть його трохи рослинним маслом.
5. Вимийте і висушіть лимон, наріжте його тонкими скибочками. Половину від загальної кількості скибочок розподіліть на аркуші фольги.
6. Зверху викладіть гілочку розмарину (в рецепті приготування лемонеми в духовці можна використовувати і інші ароматні трави за смаком).
7. Викладіть рибу, а зверху накрийте залишилися скибочками лимона.
8. Акуратно підніміть краю фольги так, щоб вийшли бортики. Вилийте зверху на рибу вино.
9. Загорніть фольгу так, щоб вийшов конверт без дірочок. Викладіть його в жароміцних форму і відправте в духовку.
10. Приблизно через півгодини можна розгорнути фольгу, якщо ви хочете мати більш апетитну кірочку.
Ось і весь секрет, як приготувати Лемоні в духовці. Подавайте її до столу з гарніром, овочами або просто присипавши свіжою зеленню.
Смачного!
- Lemonema - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Лимон - 1 штука
- Гілочка розмарину - 1 штука
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
2. Рибу вимийте і при необхідності очистіть. Акуратно розріжте її навпіл, видаліть кістки.
3. Сіль файлу і трохи poperčite.
4. Підготуйте лист фольги, змастіть його трохи рослинним маслом.
5. Вимийте і висушіть лимон, наріжте його тонкими скибочками. Половину від загальної кількості скибочок розподіліть на аркуші фольги.
6. Зверху викладіть гілочку розмарину (в рецепті приготування лемонеми в духовці можна використовувати і інші ароматні трави за смаком).
7. Викладіть рибу, а зверху накрийте залишилися скибочками лимона.
8. Акуратно підніміть краю фольги так, щоб вийшли бортики. Вилийте зверху на рибу вино.
9. Загорніть фольгу так, щоб вийшов конверт без дірочок. Викладіть його в жароміцних форму і відправте в духовку.
10. Приблизно через півгодини можна розгорнути фольгу, якщо ви хочете мати більш апетитну кірочку.
Ось і весь секрет, як приготувати Лемоні в духовці. Подавайте її до столу з гарніром, овочами або просто присипавши свіжою зеленню.
Смачного!