Рецепт Лемонема в клярі фото

Лемонема в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Лемонема - рибка непогана, проте її мінусом є водянистость. Але і таку рибку можна приготувати по-королівськи, якщо знати як. Я пропоную варіант з кляром! ось, як готується лемонема в клярі.

Опис приготування:

Риба - хороша альтернатива м'ясу. Вона менш калорійна і містить багато корисних речовин для нашого організму. Я часто готую страви з риби. І кожен раз намагаюся пробувати нові способи готування. Ось один з них.

  • Lemonema - 3 штуки
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
лемонема в клярі - фото крок 1
Лемон чистимо і розрізаємо на середні брусочки. Намагаємося не дрібнити, оскільки рибка у нас примхлива, може розвалитися.
лемонема в клярі - фото крок 2
Готуємо кляр: яйця збиваємо з борошном і сіллю. Наливаємо в сотейник масло і ставимо на вогонь.
лемонема в клярі - фото крок 3
Кожен шматочок риби обмакиваем в клярі і відправляємо в киплячу олію. Обсмажуємо з обох боків до золотистого.
лемонема в клярі - фото крок 4
Надлишки жиру залишаємо на серветці. Рибку я подавала з гарніром з кабачків. Вийшло просто смакота! Смачного, друзі!

Схожі рецепти