Лемонема в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Лемонема - рибка непогана, проте її мінусом є водянистость. Але і таку рибку можна приготувати по-королівськи, якщо знати як. Я пропоную варіант з кляром! ось, як готується лемонема в клярі.
Риба - хороша альтернатива м'ясу. Вона менш калорійна і містить багато корисних речовин для нашого організму. Я часто готую страви з риби. І кожен раз намагаюся пробувати нові способи готування. Ось один з них.
- Lemonema - 3 штуки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Лемон чистимо і розрізаємо на середні брусочки. Намагаємося не дрібнити, оскільки рибка у нас примхлива, може розвалитися.
Готуємо кляр: яйця збиваємо з борошном і сіллю. Наливаємо в сотейник масло і ставимо на вогонь.
Кожен шматочок риби обмакиваем в клярі і відправляємо в киплячу олію. Обсмажуємо з обох боків до золотистого.
Надлишки жиру залишаємо на серветці. Рибку я подавала з гарніром з кабачків. Вийшло просто смакота! Смачного, друзі!