Лемонема в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт смачної і корисної рибки, яка сподобається дорослим і дітям. Ділимося докладної покроковою інструкцією, як приготувати Лемоні в мультиварці. Блюдо просте, і подається одночасно з овочами.
Завдяки цим рецептом можна швидко і смачно нагодувати всю сім'ю. Рибка має ніжне біле м'ясо, і вона досить жирна. Всю складну роботу за вас зробить мультиварка, вам необхідно підготувати овочі і почистити рибку. Продукти, що використовуються для приготування страви, недорогі й доступні.
- Lemonema - 0, 5 кілограма
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Мал - 1, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Мелений чорний перець - За смаком
- Вода - 3 склянки
1. Розморожуємо і ретельно промиваємо рибу.
2. Зрізаємо плавники, очищаємо всередині і нарізаємо порційно.
3. Мультиварку змащуємо маслом і викладаємо туди шматочки риби, скроплюємо їх лимонним соком, солимо і додаємо перець за смаком.
4. На великій тертці трьом моркву.
5. Нарізаємо дрібно цибулину.
6. У чашу мультиварки закладаємо моркву і цибулю, і обсмажуємо протягом десяти хвилин.
7. Мал необхідно ретельно промити, поки вода не стане прозорою, потім відправити його в чашу до морквині і цибулі і смажити ще десять хвилин.
8. Заливаємо все водою, встановлюємо контейнер з рибою.
9. Включаємо режим «Плов» і готуємо до м'якості рису. Одночасно з овочами приготується і рибка, все просочиться соками і запахами.
10. Рибка готова - смачного!