Рецепт Лазанья з нутамі фото

Лазанья з нутамі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Лазанья

Рецепт лазаньї з нутамі. Стара італійська кухня

Кількість порцій:
  • Борошно - 500 грам
  • Яйця - 200 грам
  • Оливкова олія - 200 грам
  • Нут - 500 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Дикий солодкий кріп - 100 грам
  • Часник - 10 грам
  • Селера - 50 грам
  • Цибуля - 85 грам
  • Сир пармізан - 50 грам
  • Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
лазанья з нутамі - фото крок 1
Зробіть тісто з борошна і яйця, розкачайте і порежте.
лазанья з нутамі - фото крок 2
Покладіть нути, щоб пом'якшилися, в воді і бікарбонату протягом приблизно 12 годин. Висушіть їх і приготуйте їх в каструлі з водою і сіллю, в невеликій кількості масла і лаврового листа.
Помийте і очистіть помідори, видаліть їх насіння і перемішайте їх в каструлі з невеликою кількістю ось маслом. Приправити сіллю і перцем і потім зробіть з них пюре. Зберігайте гарячим.
У каструлі, містить решту масла, легко посмажити дрібно рубаний лук, селера і часник з диким солодким кропом.
лазанья з нутамі - фото крок 3
Додайте нути з невеликою кількістю рідини, приправити сіллю і перцем, і продовжите готувати. Приготуйте макаронні вироби в киплячій солоній воді. Не забудьте часто помішувати, щоб уникнути злипання. Як тільки приготовлено, висушіть.
лазанья з нутамі - фото крок 4
У велику каструлю, додайте томатний соус до нутам і приправі. Додайте листи макаронних виробів, перемішайте, розкладіть по порціях. Посипте все тертим Сиром пармезан.
лазанья з нутамі - фото крок 5
Подавайте гарячим.

Схожі рецепти