Лазанья з нутамі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт лазаньї з нутамі. Стара італійська кухня
Кількість порцій:
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 200 грам
- Оливкова олія - 200 грам
- Нут - 500 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Дикий солодкий кріп - 100 грам
- Часник - 10 грам
- Селера - 50 грам
- Цибуля - 85 грам
- Сир пармізан - 50 грам
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
Зробіть тісто з борошна і яйця, розкачайте і порежте.
Покладіть нути, щоб пом'якшилися, в воді і бікарбонату протягом приблизно 12 годин. Висушіть їх і приготуйте їх в каструлі з водою і сіллю, в невеликій кількості масла і лаврового листа.
Помийте і очистіть помідори, видаліть їх насіння і перемішайте їх в каструлі з невеликою кількістю ось маслом. Приправити сіллю і перцем і потім зробіть з них пюре. Зберігайте гарячим.
У каструлі, містить решту масла, легко посмажити дрібно рубаний лук, селера і часник з диким солодким кропом.
Помийте і очистіть помідори, видаліть їх насіння і перемішайте їх в каструлі з невеликою кількістю ось маслом. Приправити сіллю і перцем і потім зробіть з них пюре. Зберігайте гарячим.
У каструлі, містить решту масла, легко посмажити дрібно рубаний лук, селера і часник з диким солодким кропом.
Додайте нути з невеликою кількістю рідини, приправити сіллю і перцем, і продовжите готувати. Приготуйте макаронні вироби в киплячій солоній воді. Не забудьте часто помішувати, щоб уникнути злипання. Як тільки приготовлено, висушіть.
У велику каструлю, додайте томатний соус до нутам і приправі. Додайте листи макаронних виробів, перемішайте, розкладіть по порціях. Посипте все тертим Сиром пармезан.
Подавайте гарячим.