Рецепт Лазанья від Юлії Висоцької фото

Лазанья від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для мене лазіння перестала бути складним блюдом. Це стало можливим тільки завдяки знайденому рецептом. Думаю, що для багатьох він стане відкриттям, хоча доведеться постаратися. Приступимо до вивчення!

Опис приготування:

Вивчіть, як приготувати лазанью від Юлії Висоцької. Вона готується з фаршем, томатами і соусом"Бешамель" . Можна сказати, що це класичний італійський рецепт. Блюдо дуже ситне, досить жирне, але таке смачне! Блюдо підійде для будь-якого свята. Деякі інгредієнти міняти можна. Не бійтеся пробувати щось нове.

  • Фарш яловичий - 1500 грам
  • Томати - 400 грам (у власному соку)
  • Пармезан - 350 грам
  • Соус"Бешамель" - 500 мілілітрів
  • Вино червоне - 200 мілілітрів (сухе)
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Базилік свіжий - 30 грам
  • Кресс-салат - 10 грам
  • Морква - 5 штук
  • Селера - 0, 3 штуки (корінь)
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Листя для лазаньї - 16 штук
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 1
Морква почистіть, помийте і поріжте дрібними кубиками.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 2
Селера так само наріжте.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 3
Лук наріжте середніми шматочками.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 4
Тим часом фарш обсмажте в олії з сіллю і перцем.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 5
Потім до фаршу додайте моркву і селеру. Наполягати вино. Гасіть блюдо до випаровування алкоголю.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 6
Потім додайте томати у власному соку. Гасіть фарш 2 години на повільному вогні. В кінці додайте подрібнений базилік.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 7
Після цього форму для випічки змастіть частиною соусу"Бешамель" .
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 8
Далі викладіть листя для лазаньї.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 9
Третім шаром розподіліть фарш.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 10
Ще раз додайте соус, а потім натріть пармезан.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 11
Повторюйте шари, поки інгредієнти не закінчаться. Зверху рясно натріть сир.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 12
Запікайте лазанью при 170 градусах в духовці протягом 40 хвилин.
лазанья від Юлії Висоцької - фото крок 13
Подавайте лазанью, розрізавши на порції, з крес-салатом. Смачного!

Схожі рецепти