Лазанья від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Для мене лазіння перестала бути складним блюдом. Це стало можливим тільки завдяки знайденому рецептом. Думаю, що для багатьох він стане відкриттям, хоча доведеться постаратися. Приступимо до вивчення!
Опис приготування:
Вивчіть, як приготувати лазанью від Юлії Висоцької. Вона готується з фаршем, томатами і соусом"Бешамель" . Можна сказати, що це класичний італійський рецепт. Блюдо дуже ситне, досить жирне, але таке смачне! Блюдо підійде для будь-якого свята. Деякі інгредієнти міняти можна. Не бійтеся пробувати щось нове.
- Фарш яловичий - 1500 грам
- Томати - 400 грам (у власному соку)
- Пармезан - 350 грам
- Соус"Бешамель" - 500 мілілітрів
- Вино червоне - 200 мілілітрів (сухе)
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Базилік свіжий - 30 грам
- Кресс-салат - 10 грам
- Морква - 5 штук
- Селера - 0, 3 штуки (корінь)
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Листя для лазаньї - 16 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Морква почистіть, помийте і поріжте дрібними кубиками.
Селера так само наріжте.
Лук наріжте середніми шматочками.
Тим часом фарш обсмажте в олії з сіллю і перцем.
Потім до фаршу додайте моркву і селеру. Наполягати вино. Гасіть блюдо до випаровування алкоголю.
Потім додайте томати у власному соку. Гасіть фарш 2 години на повільному вогні. В кінці додайте подрібнений базилік.
Після цього форму для випічки змастіть частиною соусу"Бешамель" .
Далі викладіть листя для лазаньї.
Третім шаром розподіліть фарш.
Ще раз додайте соус, а потім натріть пармезан.
Повторюйте шари, поки інгредієнти не закінчаться. Зверху рясно натріть сир.
Запікайте лазанью при 170 градусах в духовці протягом 40 хвилин.
Подавайте лазанью, розрізавши на порції, з крес-салатом. Смачного!