Рецепт Лангет класичний фото

Лангет класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Яловичина, Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Гарячі страви, Ланже

Назва "лангет" пішло від французького слова «languette», що означає язичок, тому що кожен порційний шматок м'яса схожий на довгастий язичок. Готується з м'яса телятини. Дуже просте блюдо.

Лангет готують різного ступеня прожарювання, смажать на жиру або у великій кількості масла і подають, полив утворився при смаженні соком. Гарнір до такої страви бути простим: ложка, овочі, макаронні вироби або складним, що складається з декількох продуктів.

Дивіться, як приготувати лангет класичний.


  • Телятина - 700 грам
  • Рослинна олія або свинячий жир - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
лангет класичний - фото крок 1
Для приготування нам необхідно взяти м'ясо телятини. Краще брати спинну частину туші, лопаточную. Можна взяти відбивну. Отже, м'ясо треба нарізати порційними пластинами.
лангет класичний - фото крок 2
Кожен шматочок з двох сторін відбийте молоточком. Приправити сіллю і poperčite.
лангет класичний - фото крок 3
Добре розігрійте сковороду. Влийте в сковороду трохи рослинного масла. Відбитий шматочок м'яса, приправлений сіллю і спеціями, викладіть на гарячу сковороду. Обсмажте по 3-4 хвилини з кожного боку.
лангет класичний - фото крок 4
Обсмажені шматочки викладіть на тарілку. Додайте гарнір або овочі. Подайте до столу.
лангет класичний - фото крок 5
Смачний лангет буде готовий дуже швидко. Спробуйте це м'ясне блюдо.

Схожі рецепти