Лангет з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
У пошуку простого, швидкого і смачного гарячого страви для всієї родини на обід або вечерю не проходите мимо цього рецепта. Він розповість, як приготувати лангет з яловичини на сковороді. Спробуйте і ви!
Як ви побачите, м'ясо готується без панірування, але на ньому все одно утворюється апетитна скоринка. Подавати лангет до столу можна з соусом, овочами або гарніром за смаком. Обов'язково візьміть на замітку цей класний варіант, який стане в нагоді тоді, коли потрібно швидко і ситно нагодувати сім'ю або гостей.
- Яловичина - 500 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку потрібно взяти хороший шматочок яловичини з поперекової частини тушки. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником і при необхідності зріжте плівки.
2. Гострим ножем наріжте ось такими "язичками" . Вони повинні бути не більше двох сантиметрів завтовшки і близько 15 сантиметрів завдовжки.
3. Злегка відбийте шматочки з обох сторін. Додати сіль, поперчіть за смаком.
4. На сковороді розігрійте олію або розтопіть сало, наприклад. Коли масло як слід розжариться, викладіть м'ясо і смажте лангет на сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.
5. Як тільки лангет готовий, його можна відразу ж подавати до столу. Смачного!