Лангет з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати на вечерю м'ясо? Немає нічого простіше! Скористайтеся моїм простим рецептом, як приготувати лангет з яловичини, і насолоджуйтеся смачним і апетитним стравою! Смачно і просто!
Ідеальний лангет робиться з м'яса яловичини. М'ясо теж слід вибрати правильне (без жив, краще - відбивні). Лангет відрізняється від звичної відбивною тим, що готується без клярі. Це чисте (приправлене) м'ясо, яке обсмажується з двох сторін. Лангет подається до столу відразу, будучи гарячим. Дуже смачне м'ясо!
- Яловичина - 1 кілограм (вирізка)
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. М'ясо слід нарізати на пластини. Вибирайте м'ясо свіже. Краще брати телятину або яловичину без прожилок і жив.
2. Кожен шматочок м'яса відбийте молоточком для м'яса так, щоб не прорвати м'якоть. Пластинки м'яса повинні залишитися цільними. Приправте м'ясо сіллю і спеціями з двох сторін.
3. На добре розігрітій сковороді обсмажте лангет по 1, 5-2 хвилини з кожного боку.
4. Подайте лангет до столу, додавши до нього нарізані овочі і зелень. Таке м'ясо за смаком близьке до стейку. Обтяжувати його "пюрешку" або іншим гарніром мені не хотілося. Чистий шматочок м'яса з овочами - це ідеальний обід або вечерю. Справжня чоловіча їжа, яку не проти покуштувати і жінка.