Лангет з індички на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Більшість з нас з вами знайомі з відбивними. Їх роблять практично з будь-якого м'яса, попередньо обробивши молоточком. Потім панірують і обсмажують до потрібного стану. Ось новий рецепт на замітку.
Але не кожен знає, що страви, які, здається, готуються так само, називаються зовсім по-іншому. Ось, недавно я дізналася про те, як приготувати лангет з індички. Перший раз в магазині зіткнулася з таким шматком птиці. Виглядає він як філе, тільки довгасте і схоже на язик за формою. Найкраще його смажити на мангалі або грилі.
- Лангет з індички - 2 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Соус теріякі - 50 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
Лангети вимийте і висушіть паперовим рушником.
Покладіть індичку в мишку. Залийте її соусом і олією. Добре розітріть перцем. Залиште птицю маринуватися на півгодини.
Розжарити мангал або підігрійте гриль. Смажте м'ясо по 4 хвилини з кожного боку по 2 рази (всього близько 15-16 хвилин).
Подавайте лангет гарячим з овочевим салатом. Приємною дегустації!