Рецепт Лангет з індички на грилі фото

Лангет з індички на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Ювілей
Гарячі страви, Ланже

Більшість з нас з вами знайомі з відбивними. Їх роблять практично з будь-якого м'яса, попередньо обробивши молоточком. Потім панірують і обсмажують до потрібного стану. Ось новий рецепт на замітку.

Але не кожен знає, що страви, які, здається, готуються так само, називаються зовсім по-іншому. Ось, недавно я дізналася про те, як приготувати лангет з індички. Перший раз в магазині зіткнулася з таким шматком птиці. Виглядає він як філе, тільки довгасте і схоже на язик за формою. Найкраще його смажити на мангалі або грилі.

  • Лангет з індички - 2 штуки
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Соус теріякі - 50 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
лангет з індички на грилі - фото крок 1
Лангети вимийте і висушіть паперовим рушником.
лангет з індички на грилі - фото крок 2
Покладіть індичку в мишку. Залийте її соусом і олією. Добре розітріть перцем. Залиште птицю маринуватися на півгодини.
лангет з індички на грилі - фото крок 3
Розжарити мангал або підігрійте гриль. Смажте м'ясо по 4 хвилини з кожного боку по 2 рази (всього близько 15-16 хвилин).
лангет з індички на грилі - фото крок 4
Подавайте лангет гарячим з овочевим салатом. Приємною дегустації!

Схожі рецепти