Лангет з індички
(покроковий рецепт з фото)
Впевнена, ви не раз готували лангет, але не знали, що це блюдо так називається. А тут все просто: це м'ясо, порізане на шматочки і обсмажене. Виходить дуже смачно і ситно. Рекомендую!
Лангет готують з будь-якого м'яса: яловичини, свинини, курки. Я пропоную приготувати найдієтичніший варіант - лангет з індички. Рецепт, як приготувати лангет з індички, досить простий, і я вирішила трохи ускладнити його процесом маринування, щоб смак готового блюда вийде більш яскравим і насиченим. А маринувати індичку ми будемо у вині. Ідеально, якщо ви використовуєте домашнє вино, воно найкраще підходить в якості маринаду.
- Філе індички - 400 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Вино - 30 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Індичку раджу використовувати не заморожену, а охолоджену, тоді смак вийде більш реальним і насиченим.
Грудку індички поріжте довільними шматками. Я раджу різати пластинами завтовшки в 5-6 мм. Тоді грудка і промаринуется швидко, і обжарится швидко на великому вогні, не встигнувши втратити соковитість.
Складіть шматочки індички в невелику піалу, сіль і poperčite. Залийте вином і відправте мінімум на 15 хвилин в холодильник.
Викладіть шматки індички на сковороду з невеликою кількістю масла. Смажте на великому вогні до золотистої скоринки.
Лангет з індички готовий, подавайте з улюбленим соусом і овочевим салатом. Смачного!