Лангет з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Просте в приготуванні, але дуже смачна страва, яке прекрасно підійде не тільки для сімейної вечері, але і для святкового столу. Лангет з яловичини в мультиварці не займе у вас багато часу.
Лангет - це м'ясна страва з французькою назвою. М'ясо нарізають і злегка відбивають так, щоб воно було схоже на язички. Готують лангет без панірування, в паніровці або в льєзон. Сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати лангет з яловичини в мультиварці. Рецепт простий і нескладний, а готувати лангет ми будемо в льєзон. М'ясо виходить смачним, м'яким і соковитим. Отже, приступимо.
- Яловичина - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Топлене масло - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1
Яловичу вирізку промиваємо водою і висушуємо паперовим рушником. Потім нарізаємо м'ясо на скибочки товщиною 1, 5-2 см.
2
Злегка відбиваємо кожен шматок майбутнього лангету.
3
І готуємо льезон: в миску вбиваємо яйце і додаємо сметану. Добре перемішуємо суміш, потім ще додаємо сіль і перець.
4
Тепер в панірувальних суміші треба добре просочити шматки м'яса з двох сторін.
5
Включаємо в мультиварці режим "смажити", час - хвилин 40-50. Додаємо топлене масло або рослинна. А відбите м'ясо відправляємо в панірувальні сухарі.
6
Викладаємо шматки м'яса в чашу, обсмажуємо їх до золотистої скоринки з обох сторін. Кожні 3-4 хвилини перевертаємо. Але готуємо не більш 10-15 хвилин. Змащуємо лангет вершковим маслом, подаємо з будь-яким гарніром і овочами.