Лагман зі спагетті
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт лагмана з спагетті. Не зовсім традиційно, звичайно, але смак нітрохи не страждає, повірте! Адже лагман локшину так складно знайти, а ось спагетті - можна і потрібно!
Якщо придивитися до інгредієнтів, стає зрозуміло, що це дуже осінній рецепт приготування лагмана з спагетті, - адже використовуємо сезонні овочі, які як раз восени і найдешевші, і найкорисніші одночасно. Так що настійно рекомендую дізнатися, як приготувати лагман з спагетті, щоб восени блиснути своїми кулінарними вміннями перед домочадцями! Удачі вам!
- Яловичина - 300 грам
- Баклажан - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Спагеті - 0.5 штуки (половина пижі)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. У рослинному маслі обсмажити часник, а потім додамо шматочки м'яса і цибулю. Смажимо до появи скоринки.
2. Овочі ріжемо кубиками, помідор - шматочками. Додамо баклажан, морква, перець, обсмажити, а тільки потім - помідори. tusim 5 хвилин.
3. Тепер додамо картоплю кубиками. Солимо, перчим, додамо всілякі спеції.
4. Заливаємо бульйоном або водою, щоб трохи покривало овочі. Тушкуємо до готовності картоплі і м'яса.
5. Окремо відварити спагетті. Розсипаємо макаронні вироби по тарілках, і наверх заливаємо суміш з каструлі. Прикрашаємо кільцями цибулі і зеленню. Готово!