Рецепт Квасоля з болгарським перцем фото

Квасоля з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування тушкованої квасолі з болгарським перцем - для тих, хто бажає побалувати себе ситним і смачним блюдом без м'яса. Дуже добре поєднується з італійської локшиною.

Квасоля тушкована з болгарським перцем - швидке і ситне блюдо. Відмінно підійде до обіду або вечері. Для приготування квасолі з болгарським перцем можна використовувати не тільки консервовану квасолю, але і сушену білу. Тільки врахуйте - це займе набагато більше часу. Квасоля доведеться замочити годин на 12-15. До того ж, томатний соус теж треба буде готувати окремо зі свіжих помідорів.

Як приготувати квасоля з болгарським перцем:

1. Ріжемо цибулю дрібними кубиками або півкільцями. Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії.

2. Відкриваємо банку квасолі і додаємо її до луку.Разбавляем приблизно половиною склянки води. Доводимо до кипіння, а потім тушкуємо на маленькому вогні. Можна ще розбавити водою.

3. В цей час чистимо і нарізаємо солодкий перець тонкими смужками. Викладаємо перець до квасолі і тушкуємо ще хвилин 10.

4. Нарізаємо крупно часник і додаємо до овочів. Солимо, перчим, тушкуємо ще хвилини 2.

Готово! Подаємо нашу квасоля гарячої або холодної, з гарніром або без. Смачного!


  • Фасоль белая консервированная в томатном соусе- 400 грам(1 банку)
  • Цибулина - 1 штука
  • Перець болгарський солодкий - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне - - Ст. Ложок (для смаження)
Квасоля тушкована з болгарським перцем - швидке і ситне блюдо. Відмінно підійде до обіду або вечері. Для приготування квасолі з болгарським перцем можна використовувати не тільки консервовану квасолю, але і сушену білу. Тільки врахуйте - це займе набагато більше часу. Квасоля доведеться замочити годин на 12-15. До того ж, томатний соус теж треба буде готувати окремо зі свіжих помідорів.

Як приготувати квасоля з болгарським перцем:

1. Ріжемо цибулю дрібними кубиками або півкільцями. Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії.

2. Відкриваємо банку квасолі і додаємо її до луку.Разбавляем приблизно половиною склянки води. Доводимо до кипіння, а потім тушкуємо на маленькому вогні. Можна ще розбавити водою.

3. В цей час чистимо і нарізаємо солодкий перець тонкими смужками. Викладаємо перець до квасолі і тушкуємо ще хвилин 10.

4. Нарізаємо крупно часник і додаємо до овочів. Солимо, перчим, тушкуємо ще хвилини 2.

Готово! Подаємо нашу квасоля гарячої або холодної, з гарніром або без. Смачного!

Схожі рецепти